YouTube renunţă la aplicaţia YouTube Go

0

Alternativa simplă şi economică la aplicaţia principală de YouTube va dispărea în curând, platforma video considerând că nu mai este nevoie de ea.

 

YouTube a anunţat că renunţă la aplicaţia YouTube Go, dezvoltată pentru a-i atrage în cadrul platformei şi pe cei care au la dispoziţie o conexiune slabă sau limitată ori un telefon cu dotări modeste.

YouTube Go va mai fi disponibilă doar până în august, după care nu va mai putea fi găsită în magazinele de aplicaţii. Va rămâne, însă, în continuare pe telefoanele celor care o au instalată.

YouTube a introdus o serie de optimizări în cadrul aplicaţiei YouTube Go, pentru ca aceasta să necesite mai puţine resurse şi să livreze video cu o compresie de care să beneficieze cei pentru care datele mobile reprezintă o problemă.

Acum, cei de la YouTube spun că YouTube Go, lansată în 2016, a devenit inutilă, deoarece multe dintre optimizarea speciale de care beneficia aceasta au fost introduse şi în aplicaţia principală.

Deja, YouTube a început să îii încurajeze pe cei care folosesc YouTube Go să renunţe la aceasta şi să treacă la aplicaţia principală.

YouTube păstrează doar aprecierile pozitive

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele