Youtube vrea să scape de butonul dislike

0

YouTube, platformă video deţinută de Google, a anunţat marţi că a lansat „un mic experiment” pentru a testa diverse noi modele care nu afişează public numărul de aprecieri negative – „dislike” – primit de un videoclip.

 

Această decizie a fost luată după ce reprezentanţii platformei au realizat că butonul cu degetul mare orientat în jos poate fi un mijloc de a hărţui utilizatorii individuali de YouTube.

„Dacă sunteţi parte din acest mic experiment, s-ar putea să vedeţi unul dintre aceste concepte în următoarele săptămâni”, a fost scris pe contul Twitter al YouTube.

Creatorii de conţinut pentru YouTube vor putea vedea în continuare, prin unealta YouTube Studio, numărul de „like”-uri şi „dislike”-uri primite.

Utilizatorii incluşi în test vor putea de asemenea să aprecieze pozitiv sau negativ un videoclip.

YouTube însăşi a fost subiectul unei campanii „dislike” în urmă cu doi ani. YouTube Rewind – recapitularea anuală a trendurilor culturale şi în ceea ce priveşte meme-urile – a stabilit un record al celor mai multe aprecieri negative primite, la mai puţin de o săptămână după ce a fost publicată.

Parlamentarii AUR vor întrevedere ”urgentă” cu Ministrul de Interne

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele