Ziua Pompierilor a ”incendiat ” traficul în Capitală

0

Festivitățile legate de Ziua Pompierilor au făcut praf și pulbere traficul în Capitală, spre ”bucuria” a sute de mii de cetățeni care se îndreptau spre locul de muncă.

Traficul rutier a fost restricționat pe mai multe artere din Capitală, cu ocazia organizării ceremonialului militar dedicat Zilei Pompierilor.

Potrivit Brigăzii Rutiere, pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona traficul rutier între orele 08,00 – 14,00 pe următoarele artere:

* Calea 13 Septembrie, segmentul cuprins între Bd. Libertăţii şi str. Izvor, sensul dinspre Piaţa Francofoniei către Piaţa Arsenalului;

* Bd. Libertăţii, segmentul cuprins între Calea 13 Septembrie şi Splaiul Independenţei;

* Bd. Naţiunile Unite, segmentul cuprins între Bd. Libertăţii şi str. B.P.Haşdeu.

Traficul rutier se va restricţiona şi pe Bd. Unirii, segmentul cuprins de la intersecţia cu Bd. I.C. Brătianu până la Piaţa Constituţiei.

De asemenea, arterele de circulaţie care converg către zona restricţionată vor fi închise pentru circulaţia auto, local, în zona intersecţiilor cu arterele respective, în acelaşi interval orar.

Ca rute alternative se recomandă:

* Şos. Panduri – Bd. Tudor Vladimirescu – Calea Rahovei – Str. 11 Iunie – Piaţa Unirii;

* Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei – Bd. Eroilor – Str. Doctor Bagdasar – Şos. Panduri.

Citește și: Stelian Tănase după ce Jandarmeria a depus plângere la DIICOT: “Face parte din operațiunea de mușamalizare la violențelor la ordin politic”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele