45 de studenţi ai Facultăţii de Drept de la Universitatea Bucureşti au fost exmatriculați

0

Cei 45 de studenţi ai Facultăţii de Drept de la Universitatea Bucureşti acuzaţi că au conlucrat în vederea fraudării unor examene din sesiunea de iarnă a anului I au fost exmatriculaţi, rectorul Unibersităţii Bucureşti Marian Preda validâns madţi propunerea Consiliului Facultăţii şi a rectorului acesteia.

 

”Validez propunerea de exmatriculare ca urmare a fraudei constatate de Consiliul Facultăţii de Drept”, a anunţat marţi Marian Preda, care a precizat că govezile împotriva studenţilor arară că aceştia au încălcat Regulamentul facultăţii.

Preda a subliniat că pentru fraudarea examenelor există o singură consecinţă: exmatricularea.

”Ca urmare a sesizărilor formulate de o serie de studenţi, sesizări însoţite de dovezi certe, pertinente şi concludente cu privire la fraudarea unor examene în sesiunea derulată în luna februarie a.c., Consiliul Facultăţii de Drept şi Decanul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti vor înainta Rectorului Universităţii din Bucureşti propunerea de exmatriculare a 45 de studenţi din anul I. Studenţii pentru care s-a propus exmatricularea au conlucrat pe grupuri de comunicare Whatsapp, în paralel cu desfăşurarea examenelor online supravegheate audio/video de profesorii titulari. Scopul conlucrării a fost identificarea răspunsurilor şi rezolvarea împreună a subiectelor de la unele dintre examenele scrise susţinute online în luna februarie 2021”, a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, conducerea Facultăţii de Drept.

Tribunalul București a închis ușa după Dosarul 10 August. Șefii Jandarmeriei răsuflă ușurați!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele