Gabriela Firea devine procesomană, îl amenință cu instanța și pe Vlad Voiculescu

0

Gabriela Firea îl acuză pe fostul ministru Vlad Voiculescu de promovarea unor informaţii false şi spune că îşi face campanie electorală cu sănătatea românilor și îl anunță că se vor vedea în instanță. Nu e primul, mai mulți consilieri locali au primit astfel de invitații.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a scris  despre o fetiţă de opt ani cu fibroză chistică pentru care medicii nu mai pot face nimic şi afirmă că s-a ajuns aici pentru că „s-a născut şi locuieşte în locul greşit”. Acesta susţine că ar trebui să intre în pământ de ruşine, Gabriela Firea, „cea care a coordonat atacul împotriva AKH Viena în 2016”, în urma căruia AKH Viena a refuzat să mai primească pacienţi români.

„Dezmint tot ceea ce exprimă în spaţiul public fostul ministru al Sănătăţii, care face acuzaţii nefondate. Îi transmit din nou că ne vom vedea în instanţă pentru că nu se poate juca la nesfâşit de dragul unei cariere politice pe care şi-o doreşte fulminantă, dar ea nu poate fi construită pe minciună. Ca să se realizeze o operaţie de transplant, fie că este renal, pulmonar sau de altă natură, trebuie să fie îndeplinite câteva condiţii. În primul rând, să existe organul donat. Am observat că este o campanie negativă dusă în mass-media de un fost ministru al Sănătăţii care are business în domeniul sănătăţii. Eu nu pot să-i urez succes pentru că îşi face campanie electorală cu sănătatea românilor şi se joacă, practic, cu informaţii neadevărate pe care le exprimă în spaţiul public şi din nefericire ele sunt preluate. A fost şi la câteva posturi de televiziune, dar a fost demontat în tot ceea ce a afirmat de către managerul Spitalului Sf. Maria, de domnul doctor Copcă, pentru că nu se pot realiza operaţii decât dacă există bolnavul şi donatorul sau organul donat”, a declarat marţi Gabriela Firea.

Replica lui Voiculescu nu a întârziat: ”Peste 10 milioane de euro cheltuiți fără nicio justificare reală. 1.5 ani fără niciun transplant de plămâni într-un centru acreditat despre care dânsa pretindea că poate face transplant “de mâine dimineață”. NICIUNUL! ZECI de familii nenorocite de niște inconștienți. Gabriela Firea nu are o problemă cu asta, are o problemă cu faptul că spun eu adevărul. DE CE nu s-a făcut de un an și jumătate (de când a preluat PSD tot) niciun transplant la spitalul Sf. Maria, transplantul acela despre care spunea că îl blochez eu și că trebuie facut “de maine dimineata”? O invit să explice oamenilor acelora! Gabriela Firea mă acuză că am “BUSINESS” în sănătate. O invit să ne spună tuturor care sunt acelea! Gabriela Firea acoperă în continuare ce s-a întâmplat la Sf. Maria. Îi solicit să facă publice toate CONTRACTELE și documentele de achiziție de la spitalul Sf. Maria! PS Într-un punct are dreptate doamna Firea, vom ajunge în instanță… și îmi pare rău că am întârziat atât. Dar până să îmi dea mie socoteală pentru vorbe aruncate aiurea, doamna Firea are de dat socoteală câtorva zeci de familii care fie își plâng morții, fie așteaptă fără speranță lângă cei care nu au murit încă dar cărora dânsa și acoliții dânsei le-au luat orice speranță!”

Citește și:Advent International negociază preluarea Zentiva pentru 1,9 miliarde de euro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele