CSU Craiova a câştigat Cupa României

0

CSU Craiova a câştigata 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

Golurile au fost marcate de: Gustavo ’29, Mitriţă ’58.

“Sunt foarte fericit pentru că suntem pe podium după 23 de ani şi am câştigat un trofeu după 25 de ani. Este un miracol ceea ce se întâmplă în sport, să câştigi un trofeu de la primul sezon. A fost un sezon extraordinar. E normal ca băieţii să fi avut emoţii la început, pentru că era o finală, şi nu foarte mulţi jucători au evoluat în astfel de meciuri. Dar apoi au intrat în joc, au dat tot şi merită felicitaţi. E dificil când auzi tot timpul că eşti favorit şi trebuie să câştigi, există o presiune. Hermannstadt a demonstrat că este o echipă bună şi cred că va face o figură frumoasă în Liga I. A scos echipe foarte bune din prima ligă în Cupă şi vreau să-I felicit pe antrenor şi jucători pentru ce au realizat în acest sezon”, a spus antreonorul italian al Craiovei, Devis Mangia.

La finală au asistat peste 30.000 de spectatori, din care circa 20.000 de suporteri olteni şi aproximativ 7.000 de fani sibieni.

Citeşte şi:Real Madrid a câștigat pentru a treia oară consecutiv Liga Campionilor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele