A murit Andy Fletcher, de la Depeche Mode

0

Organistul și fondatorul trupei britanice a decedat joi seară, la vârsta de 60 de ani.

Membrii trupei britanice au confirmat moartea lui Fletcher pe rețelele de socializare, declarând că „Fletch avea o adevărată inimă de aur”.

Declarația oficială emisă de trupă arată: „Suntem șocați și cuprinși de o tristețe copleșitoare în urma morții premature a prietenului nostru drag, membru al familiei și coleg de trupă Andy ‘Fletch’ Fletcher„.

Fletch avea o adevărată inimă de aur și era întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație animată, de un râs bun sau de o halbă rece. Inima noastră este alături de familia sa și vă rugăm să îi respectați intimitatea în aceste momente dificile”, scriu cei de la Depeche Mode.

Andy Fletcher s-a născut în 1961 în Nottingham și s-a mutat la Basildon, unde la sfârșitul anilor 1970 a format trupa „Composition Of Sound” alături de Martin Gore și Vince Clarke. Odată cu recrutarea cântărețului Dave Gahan, și-au schimbat numele în „Depeche Mode”, iar trupa s-a bucurat încă de la început de succese de top, printre care „New Life” sau „Just Can’t Get Enough”. Mai târziu, în anii 90, au lansat albume cu succes uriaș, ca „101” sau „Violator”, cu mari hituri, ca „Enjoy The Silence”, „Personal Jesus” sau „Master and Servant”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele