Accesorii M Performance pentru noul BMW Seria 1 disponibile încă de la lansarea pe piaţă

0

Incă de la lansarea pe piaţă a noului BMW Seria 1, o gamă extinsă de Accesorii Originale BMW M Performance exclusive este disponibilă pentru ca apariţia sportivă şi potenţialul dinamic ale automobilului să primească un impuls suplimentar.

Pe lângă îmbunătăţirea în special a apariţiei sportive şi dinamice a exteriorului automobilului, accesoriile îndeplinesc şi cerinţele funcţionale în ceea ce priveşte construcţia uşoară şi aerodinamica. Acest lucru se datorează şi vastei competenţe în motorsport cu care a contribui BMW M GmbH la dezvoltarea componentelor M Performance.

Diferitele accesorii de construcţie uşoară în noul aspect de fibră de carbon şi componentele în negru high gloss subliniază apariţia sportivă a automobilului, dar, în acelaşi timp, evidenţiază şi liniile caroseriei. Mai mult, spliterul faţă M Performance, spoilerul spate orizontal şi aripioarele aero în negru high gloss optimizează aerodinamica, îmbunătăţind astfel talentele modelului compact cu cinci uşi în domeniul dinamicii. Acelaşi lucru este valabil şi pentru inserţiile negre lucioase din pragurile laterale sau difuzorul spate din fibră de carbon ultrauşoară.

Toate componentele M Performance au fost dezvoltate special pentru noul BMW Seria 1 şi au fost armonizate perfect în tunelul aerodinamic. Componentele din fibră de carbon de înaltă calitate sunt prelucrate manufacturier cu mare atenţie înainte de a fi sigilate cu un finisaj clar şi de a li se oferi un lustru lucios. Acelaşi lucru este valabil şi pentru capacele M Performance ale oglinzilor retrovizoare. Accesoriile BMW M Performance oferă şi noua grilă M cu design mesh ca soluţie de personalizare.

În conformitate cu dinamica crescută, noul BMW Seria 1 poate fi echipat şi cu un sistem de frânare sport M Performance de 18 ţoli, ale cărui caracteristici atractive sunt performanţele îmbunătăţite de decelerare şi rezistenţa termică ridicată – chiar şi în condiţii extreme. Aspectul atractiv al frânelor, cu etriere finisate în roşu, oferă perechea potrivită pentru stilul sportiv al maşinii; acest lucru este prezentat foarte eficient în combinaţie cu un design deschis la jantelor. În comparaţie cu sistemul de frânare standard, puntea faţă are discuri perforate, ventilate şi mai mari, cu design ultrauşor, care sunt prinse cu putere de patru etriere fixe, cu patru pistoane. Etrierele de dimensiuni mari sunt realizate din aliaj de aluminiu, pentru reducerea masei. Puntea spate dispune de o construcţie uşoară potrivită, cu etrier flotant cu un piston.

Armonizate cu frânele sport, BMW oferă janta M Performance forjată, de 18 ţoli, cu design Y-Spoke 554M. Această jantă de vară, cu masa optimizată, în nuanţă Jet Black mat dispune de o inscripiţie grafică în culori care prezintă perfect inscripţia M Performance şi logo-ul M. Janta din aliaj uşor, în design Y-Spoke 711M şi culoare Ferric Grey, este disponibilă tot cu dimensiunea de 18 ţoli.

Sacii de roţi M Performance sunt recomandaţi ca soluţie practică de depozitare şi transport ale acestor jante de calitate. Ele protejează conducătorul şi automobilul de murdărie şi oferă o încărcare confortabilă datorită mânerelor întărite. Marcajele asigură o alocare rapidă a jantelor, în timp ce designul M Performance atractiv creează o atmosferă de curse în garajul de acasă.

Fler sportiv încă de la intrare: proiectoare LED pentru uşi cu grafică M Performance
Proiectoarele BMW pentru uşi oferă o primire sportivă chiar şi atunci când uşile sunt deschise. Cu trei motive diferite incluse în setul de imagini M Performance, este posibilă proiectarea logo-ului BMW M sau a altor grafice pe sol, lângă automobil. Iluminarea asigură nu doar confortul şi siguranţa la accesul în automobil, ci creează şi o atmosferă distinctivă şi exclusivistă.

Notele distinctive ale îmbunătăţirilor sportive sunt disponibile şi pentru interiorul noului BMW Seria 1. De exemplu, volanul M Performance îmbrăcat în Alcantara, cu zonă de aderenţă distinctivă şi suporturi mari pentru degete, oferă sentimentul veritabil de motorsport. Pe lângă atingerea plăcută a volanului combinată cu aderenţa excelentă, accentele vizuale sunt oferite de marcajul roşu la “ora 12” şi de cusăturile manuale, în cruce, de culoare gri-argintiu. Caracterul sportiv high-tech al volanului poate fi îmbunătăţit suplimentar cu decoraţiunea M Performance pentru volan, care poate fi comandată în combinaţia fibră de carbon şi Alcantara sau fibră de carbon şi piele. În ambele cazuri, detaliul de la “ora 6” poartă inscripţia M Performance. Există şi o opţiune suplimentară pentru automobilele cu transmisie sport Steptronic: clapete de schimbare M Performance din fibră de carbon pot fi alese pentru îmbunătăţirea suplimentară a atmosferei de motorsport din cockpit.

Cititi si BMW prezintă noul Seria 1, noua arhitectură cu tracţiune faţă a mărcii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele