Accident cu un taur, un autobuz și un autoturism, pe DN1

0
- Reclama -

Un taur adult a fost lovit de un autobuz cu 48 de pasageri și apoi de o mașină mai mică, în Potigrafu, județul Prahova.

Bovina, care cântărea peste 300 de kilograme, a fost proiectată pe banda a doua a șoselei, unde a fost izbită de un autoturism, însă din acest accident, din fericire, o singură persoană a fost rănită. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 București-Ploiești, în zona localității Potigrafu, un autobuz în care se aflau 48 de pasageri a lovit un animal. O persoană din mașina în care a fost proiectat taurul a suferit răni ușoare și a fost evaluată medical la fața locului. Circulația este întreruptă o perioadă pe sensul către București.

În autobuz se aflau și 42 de copii

Tot conform Poliției Prahova, este vorba despre un animal pe care stăpânul l-a scăpat de sub supraveghere și se afla pe mijlocl șoselei, astfel încât șoferul autobuzului nu l-a putut evita.

În autobuz erau 42 de copii și 7 adulți, iar la fața locului au fost prezente două ambulanțe.

S-au suplimentat forțele de intervenție cu o autospecială de transport victime multiple și un microbuz din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri pentru preluarea copiilor”, a mai informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele