Actorul Bogdan Stanoevici a murit

1

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru şi fost manager al Circului Metropolitan, cunoscut activist anti-mască, a murit marţi la vârsta de 62 de ani. El se afla internat la Institutul Inimii, unde a fost mutat de la spitalul ”Sfântul Pantelimon”, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

 

Bogdan Stanoevici a fost numit ministru delegat pentru românii de pretutindeni, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în martie 2014. A fost şi candidat la alegerile prezidenţiale.

În luna noiembrie a anului trecut, el declara că este împotriva purtării măştii sanitare pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2. La începutul lunii decembrie, el a fost diagnosticat cu COVID-19 şi starea i s-a agravat, fiind intubat.

Pe 24 decembrie, Stanoevici a fost preluat de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Bucureşti, unde a dezvoltat o infecţie nosocomială, şi a fost internat la Institutul Inimii, unde a fost trecut pe oxigenare extracorporală, intervenţie realizată prin procedura ECMO, cu scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de până la 15 zile.

Reprogramări în Formula 1

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele