AdePlast deschide două fabrici pe platforma de la Ișalnița

0

Producătorul de materiale de construcții AdePlast va deschide o nouă platformă industrială la Ișalniţa, pe o suprafață de 20 de hectare, în apropiere de oraşul Craiova. Pe platformă funcționează momentan o fabrică de polistiren, care va porni producția în iulie și una de mortare uscate, care va intr în producție în august.

„Valoarea totală a investiției este de 22 milioane de euro, din care 20 milioane de euro reprezintă investițiile în cele mai noi tehnologii la nivel mondial, iar 2 milioane de euro reprezintă valoarea flotei auto și a echipamentelor logistice. Investiția presupune doar construcția fabricii de polistiren și a celei de mortare uscate, însă, pe viitor, avem în vedere și alte dezvoltări industriale pe platforma de la Ișalnița”, spune Daniel Stăncescu, CEO AdePlast.

Produsele, pe piață din septembrie

Producătorul estimează că în luna august va fi demarată activitatea și în noua fabrică de mortare uscate și adezivi, iar de la 1 septembrie, produsele vor fi deja în piață.

„La Ișalnița vom putea produce minim 1.600 de tone de mortare pe zi în funcție de gama sortimentală, iar termenul de punere în funcțiune a acestei fabrici este 22 august, pentru că intenția noastră este să ajungem cu produsele în piață începând cu 1 septembrie.  În ceea ce privește fabrica de polistiren, capacitatea se ridică la 700.000 de metri cubi pe an”, precizează Daniel Stăncescu.

Odată cu deschiderea fabricilor de la Ișalnița, AdePlast va crea 70 de noi locuri de muncă.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

Sursa: AdePlast deschide două fabrici pe platforma de la Ișalnița

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele