Adevarata ”ciumă roșie” vrea înapoi în PSD: Năstase și Cozmâncă

0

Fost premier, profesor sau infractor, Adrian Năstase a anunțat pe blogul său, că alături de fostul senator PSD Octav Cozmâncă şi alţi actuali şi foşti lideri ai partidului va constitui un grup de sprijin ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare.

“Împreună cu Octav Cozmâncă şi cu alţi foşti şi actuali lideri ai PSD, am decis sa constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ţinând seama de situaţia dificicilă a partidului după alegerile europarlamentare”, a scris Adrian Năstase, fost lider PSD, pe blogul său.

Citește și Adrian Năstase despre referendum: Propunerile sunt absolut jenante

Fostul deținut a afirmat, luni pe blog, că îi pare rău pentru ceea ce îndură Liviu Dragnea, mai ales că știe ce înseamnă „umilinţa unei condamnări”. Fostul premier a precizat că Dragnea ar fi trebuit să demisioneze de la şefia PSD după scorul „umilitor” la alegerile europarlamentare.

Năstase a mai spus că au existat acţiuni politice interne şi externe de-a lungul timpului pentru a transforma PSD într-un partid de 20%. Acesta a adăugat că încercările lui Liviu Dragnea de a negocia cu statul paralel l-au dus într-o înfundătură pe liderul PSD, pe plan personal, iar partidul într-o criză profundă.

Vine și Stănoiu?

Pentru a completa această imagine de-a dreptul terifiantă pentru România actuală, Năstase ar putea apela și la Rodica Stănoiu. Doamna fost ministru este, probabil, cea mai ”neagră” șefă a justiției pe care a avut-o România post-decembristă.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele