Alegeri grele, sub spectrul ”să nu dăm din lac în puț”

0

 Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal va alege astăzi noul preşedinte: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan sunt cei patru candidaţi.

Campania electorală prestată de cei doi candidați cotați cu șanse reale a fost un dezastru. Acuze nefondate, trocuri politice, în general multă mizerie în numele unor idealuri imaculate.

Un model al modului cum au înțeles cei doi să atragă voturi sunt declarațiile de mai jos.

“Mă aşteptam ca Ionuţ Lupescu să apeleze la sprijin politic, pentru că acest comportament îl recomandă. Atunci când vezi că nu ai nicio şansă de a-i convinge pe membrii afiliaţi… Nu am emoţii, voi câştiga alegerile. Mi s-a pus eticheta că am fost pus politic la FRF, încercând să se găsească o justificare de ce un tânăr de 29 de ani la vremea respectivă, care nu făcea parte din sistem, din nicio structură mafiotă de fotbal, poate câştiga alegerile FRF. E foarte simplu de verificat. Nu există nicio dovadă că m-am văzut cu vreun lider al vreunui partid politic. Am avut exclusiv susţinerea membrilor FRF. Se spunea atunci că voi avea patru, cinci voturi… Nimic mai mult.  Nu am găsit în programul lui Lupescu o singură idee care să contribuie la dezvoltarea fotbalului românesc”, declară Răzvan Burleanu.

” Domnul Burleanu minte cum respiră. Este în natura lui, aşa îi este felul. La fel a minţit cu toate acuzaţiile abjecte din această campanie, aruncate asupra mea, a familiei mele, a colegilor mei, a oamenilor de fotbal şi a presei. Cu siguranţă, membrii afiliaţi şi-au dat seama cu cine au de a face şi, în 18 aprilie, vor elimina definitiv din fotbalul românesc acest personaj fără pricepere şi fără morală, ale cărui singure rezultate în mandatul său sunt atacarea oamenilor de fotbal şi calomnierea concurenţilor electorali!”, afirmă Ionuț Lupescu.

Peste câteva ore vom afla cine va conduce FRF în următorii patru ani, peste câteva luni vom afla dacă votul a fost, din nou, unul greșit!

Citește și: Gabriela Firea devine procesomană, îl amenință cu instanța și pe Vlad Voiculescu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele