Aplicația WhatsApp este folosită de 1,5 miliarde de oameni

0

Facebook a anunţat că WhatsApp a atins cifra de 1,5 miliarde de utilizatori lunar.

Un miliard şi jumătate de utilizatori lunar are cea de-a doua aplicaţie de chat deţinută de Facebook, WhatsApp. La precedentul anunţ, în iulie 2017, WhatsApp avea 1,3 miliarde de utilizatori lunar.

Astfel, în ultimele 6 luni, numărul celor care folosesc WhatsApp cel puţin o dată pe lună pentru a comunica, în scris, audio sau video, a crescut cu aproximativ 2 milioane.

Citiți și Amazon depășește Apple și Google și devine cel mai valoros brand din lume

Anunţul vine la mai puţin de două săptămâni de când a fost lansată o versiune de WhatsApp dedicată special companiilor. WhatsApp Business permite acestora, contracost, să aibă o mai bună relaţie cu clienţii şi să folosească diverse instrumente pentru comunicarea mesajelor promoţionale.

Facebook a cumpărat WhatsApp în 2014 pentru 19 miliarde de dolari, o sumă care a părut enormă la acea vreme. Atunci, WhatsApp avea 450 de milioane de utilizatori lunari.

Cu două aplicaţii de chat, categorie în care utilizatorii dispozitivelor mobile îşi petrec cea mai mare parte a timpului, cu 1,5 miliarde de utilizatori ai WhatsApp şi 1,3 miliarde de utilizatori ai Facebook Messenger, Facebook domină categoric această categorie.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele