Aplicație de dating pentru tinerii credincioși, ce trebuie să conțină profilul

0

Tinerii credincioși interesați de o relație au acum posibilitatea să-și caute perechea cu ajutorul unei aplicații.

Utilizatorii au de completat un profil riguros, trebuie să-și dovedească bunele intenții, iar dacă nu respectă regulile pot fi oricând excluși. Creatorii spun că aplicația se bucură deja de succes.

Eduard, fost utilizator: “Particip deseori la Sfânta Liturghie, țin posturile sau mă spovedesc des cel puțin de 4 ori pe an”

Ce informații ar trebui sa conțină un profil pe aplicația de dating cu profil creștin-ordotox

Pe lângă datele privind:

  • vârsta,
  • înălțimea
  • localitatea de domiciliu

Utilizatorii trebuie să precizeze:

  • ce fel de calendar respectă
  • ce fel de muzică ascultă
  • dacă au copii din relații anterioare.

Eduard, un tânăr din Iași, a rămas fără cont în scurt timp, după ce a încărcat o poză de profil falsă.

Tânăr: “Eram foarte curios cum este și m-am amuzat. O sugestie la descriere era să-mi pun un verset din Biblie”.

Aplicația “Cetatea creștină”

“Cetatea creștină” a fost lansată de doi soți care s-au cunoscut în biserică. În prezent, aplicația are 5 mii de utilizatori activi, spun creatorii săi.

Adriana Baciu, fondatoarea aplicației: “E complet diferit de Tinder, tocmai din acest fapt că se adresează tinerilor creștin ortodocși, noi acolo am pus niște întrebări, trebuie să meargă la biserică, să aibă duhovnic”.

Danion Vasile, consultant al aplicației: “Există multe site-uri de dating, dar acesta are un scop unic, întemeierea unei familii creștin ortodoxe.”

Tânăr: “Mi se pare un lucru bun, un dating pentru cei religioși. Ar ajuta să aducă aproape și mai repede persoanele bune”.

Tipa: “Chiar o să descarc aplicația, mi se pare ceva super fain. (Doriți să întemeiați o familie creștin ortodoxă?) Da, dar nu acum, clar.”

Ce spun purtătorii de cuvânt al Mitropoliilor

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei agrează aplicația, dar îi îndrumă pe utilizatori să asculte întâi sfaturile unui duhovnic.

Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Mitropliei Moldovei și Bucovinei: ″Înțeleg această aplicație în epoca Internetului, a distanțelor foarte mari. Personal recomand ca fiecare tânăr sa ia și binecuvântare de la duhovnic pentru că îi știe firea, personalitatea, desigur aceasta aplicație nu poate înlocui întâlnirea față către față”.

Alte aplicații de dating

Pe Internet să găsesc și alte aplicații matrimoniale de nișă. De exemplu, WOOPLUS este destinată persoanelor supraponderale. Cine caută un partener cu barbă se poate folosi de BRISTLR, iar cine este absolvent de studii superioare și caută pe cineva cu același nivel de educație poate apela la ACADEMICSINGLES.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele