Liviu Dragnea a plecat alături de Irina în vacanță cu un avion privat închiriat de la sârbi pe ruta București – Sofia – Verona

0

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară pe data de 2 ianuarie, în jurul orei 20:00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească.

Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona. Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine plătește costurile deplasării cu avionul. Nu se știe nici dacă Verona a fost ultima destinație, sau de acolo avionul a plecat spre o altă destinație.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, susținea pe data de 3 ianuarie, deci la o zi după ce Dragnea a părăsit România, că liderul PSD nu a plecat din țară și că „nu va pleca din țară, în mod sigur”.

Citește și Augustin Lazăr se va adresa justiției după „afirmațiile calomnioase și informațiile false referitoare la activitatea sa” lansate în mass media

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele