Apple şi-a prezentat noile ceasuri inteligente

0

Noile ceasuri Apple încearcă să atragă utilizatorii cu noi funcţii de sănătate şi siguranţă, precum senzorii de temperatură, monitorizarea menstruaţiei şi detectarea accidentelor.

 

Apple Watch Series 8 are doi senzori de temperatură care pot face măsurări precise la fiecare cinci secunde. Măsurarea temperaturii va fi folosită în scopul monitorizării menstruaţiei, funcţie ale cărei date sunt criptate.

O altă noutate este detectarea accidentelor cu ajutorul senzorilor. Aceasta va rula automat doar în momentul care ceasul depistează că utilizatorul merge cu maşina, pentru a nu consuma mai multă energie decât este necesară.

Vor exista două versiuni Series 8, care vor fi lansate pe 16 septembrie. Versiunea cu GPS va costa 400 de dolari, în vreme ce cea dotată şi cu conexiune de date va fi disponibilă pentru 500 de dolari.

Apple pregătește mai multe surprize pentru utilizatori

Cel mai ieftin ceas lansat anul acesta de Apple este Watch SE, care va costa 250 de dolari, respectiv 300 de dolari în cazul versiunii cu date mobile. Acest model nu beneficiază de un cip nou, precum Series 8, însă, va avea unele din funcţiile noi, precum detectarea accidentelor.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele