Apple pregătește mai multe surprize pentru utilizatori

2

Cel puţin patru difuzoare şi ecrane inteligente se află în lucru în laboratoarele Apple, urmând a fi lansate pe parcursul următorilor ani.

Apple nu a renunţat la ideea de a vinde difuzoare inteligente, chiar dacă HomePod a fost unul dintre marile eşecuri recente ale companiei, produs pe care încetat să-l mai producă anul trecut fără a anunţa un înlocuitor.

În fapt, compania americană lucrează nu la unul, ci la două difuzoare inteligente, conform surselor citate de Bloomberg. Unul dintre acestea va arăta şi va avea aceleaşi caracteristici pe partea de sunet ca difuzorul HomePod.

Al doilea va fi un fel de HomePod Mini – va fi mai mic şi, probabil, va oferi un set mai restrâns de funcţii pentru a fi vândut mai ieftin.

Producătorii de maşini raportează o cerere mai scăzută

Pe lângă cele două difuzoare, Apple ar mai avea în lucru şi două ecrane inteligente. Unul dintre acestea combină funcţiile unui iPad cu cele ale unui difuzor şi va fi promovat cu un accesoriu pentru bucătărie, ce va putea fi folosit pentru a consulta reţete şi a cere sfatul Siri sau pentru a asculta muzică.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele