Arsene, PSD: Prin desfiinţarea programului ”Prima casă”, o familie (…) va suporta peste 100.000 lei în plus

0

Prin desfiinţarea programului ”Prima casă”, o familie care are nevoie de locuinţă va suporta peste 100.000 lei în plus prin accesarea unor alte tipuri de împrumuturi, a scris pe Facebook preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

Preşedintele PSD Neamţ, apropiat al lui Liviu Dragnea a precizat că suma ar reprezenta avansul şi dobânzile aferente creditului pentru achiziţia locuinţei.

„Guvernul PNL încuie ‘Prima Casă’! Este încă o lovitură pe care liberalii o dau românilor! De această dată, victimele lor sunt tinerii care sperau să obţină o locuinţă în condiţii mai simple decât dacă ar accesa împrumuturi de la bănci pentru a-şi asigura o casă! Programul a fost extrem de util, ani la rând, când zeci de mii de familii l-au valorificat pentru că prin intermediul lui se asigurau condiţii avantajoase celor interesaţi de a avea propriul cămin! Conform statisticilor, erau circa 30.000 de familii care accesau Programul ‘Prima Casă’, pe an”, a precizat Arsene.

El a adăugat că se teme că foarte mulţi tineri vor alege să plece străinătate, nemulţumiţi de condiţiile de trai din ţară.

„Colateral, economia va intra în regres, prin restrângerea pieţei construcţiilor, concomitent cu reducerea numărului de locuri de muncă”, a mai spus Ionel Arsene.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele