Asociațiile sportive britanice solicită ajutor guvernamental

0

Peste 100 de asociaţii sportive din Marea Britanie, din care fac parte inclusiv Federaţia engleză de fotbal (FA) şi Premier League, a cerut premierului Boris Johnson acordarea unei finanţări de urgenţă, din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Grupul, care cuprinde, de asemenea, federaţiile britanice de tenis, cricket şi rugby, este îngrijorat în legătură cu impactul pe care Covid-19 îl are asupra întregii activităţi sportive din această ţară. Evenimentele sportive din Marea Britanie au avut loc, în mare parte, în spatele porţilor închise în ultimele luni, reducând veniturile şi punând în pericol locurile de muncă din acest sector.”Avem nevoie de un pachet de asistenţă cuprinzător pentru sectorul sportiv şi fizic, pentru a ajuta recuperarea sa”, a precizat grupul în scrisoarea sa.

“Acest pachet trebuie să combine investiţiile, stimulentele fiscale şi reforma legislaţiei. Covid-19 ne-a subminat fluxul veniturilor comerciale, cu stadioane şi facilităţi de agrement închise sau foarte reduse în capacitate”, se mai arată în scrisoare.

TikTok a eliminat 104 milioane de videouri în prima parte a anului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele