TikTok a eliminat 104 milioane de videouri în prima parte a anului

0

Aplicaţia de videouri scurte TikTok, deţinută de compania ByteDance din China, a anunţat marţi că a înlăturat peste 104 milioane de filmuleţe de pe platforma sa la nivel mondial în prima parte a anului pentru că încălcau termenii şi condiţiile de utilizare.

 

“Dintre aceste videouri, am găsit şi înlăturat 96,4% înainte să ne fie raportate de utilizatori, iar 90,3% au fost eliminate înainte să fi avut vreo vizualizare”, a precizat TikTok într-un raport privind transparenţa.

În prima parte a acestui an, TikTok a început să introducă programe de ‘fact-checking’, pentru a verifica postări legate de noul coronavirus şi alegeri.

Raportul survine în contextul în care compania chineză ByteDance depune eforturi pentru a evita suprimarea TiTok în SUA după ce Departamentul Comerţului a anunţat că va bloca noi descărcări şi actualizări ale aplicaţiei.

Oficiali din SUA şi-au exprimat îngrijorarea că datele personale de la 100 de milioane de americani care folosesc aplicaţia sunt transferate către autorităţile comuniste chineze.

 

Economia României nu poate susține pensii mărite și cheltuieli electorale

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele