Ponta: “Doamna Kovesi l-a protejat pe Liviu Dragnea”

0

Victor Ponta afirmă că fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost cea care l-a protejat pe Liviu Dragnea în perioada în care a condus DNA, cel puţin două dosare fiind întârziate. Fostul premier a făcut aceste afirmaţii într-un interviu pentru STIRIPESURSE.RO, imediat după ce a făcut publică o fotografie cu Dragnea şi Kovesi, din 2014, de la un eveniment care a avut loc la o vilă de protocol a SRI.

“Eu i-am zis: De ce stai de vorbă cu Kovesi? Nu, lasă, că mă ajută cu altele. (…) Domnul Dragnea a fost un protejat. Dosarul Tel Drum, care era în lucru din 2011, am ajuns în 2018 şi încă nu avem finalitate. Eu cred că doamna Kovesi l-a protejat. Dosarul Belina. Este trimisă în judecată Sevil Shhaideh, o persoană care nici nu a fost acolo. Domnul Dragnea locuia acolo, dar nu e nici măcar martor. Domnul Dragnea a fost protejat, nu s-a bătut niciodată pentru niciun coleg, întotdeauna şi-a urmărit propriul interes”, a declarat Ponta.

Victor Ponta a mai susţinut, în interviul de la STIRIPESURSE.RO, că Liviu Dragnea a avut mai multe discuţii cu Iohannis în septembrie şi octombrie 2015, când s-a oferit să-i retragă strijinul premierului PSD.

“Domnul Iohannis, în stilul catacteristic, nu i-a zis nici da nici nu. În momentul în care eu mi-am dat demisia, domnul Dragnea a fugit la domnul Iohannis să îl pună pe Dîncu prim-ministru. Domnul Iohannis a spus ca nu a promis aşa ceva şi l-a pus pe domnul Dîncu vicepremier”, a declarat Victor Ponta.

Citește și Băsescu:Dragnea, un cadavru politic, va câștiga! Firea, crescută la şcoala puşcăriaşului Voiculescu, va pierde

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele