Băsescu: “Dragnea, un cadavru politic, va câștiga! Firea, crescută la şcoala puşcăriaşului Voiculescu, va pierde”

0

Vineri, PSD se adună într-o ședință urgentă a CEX! Mai mulți lideri au semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al partidului și al Camerei Deputaților. Liderul nemulțumiților anti Dragnea e primarul Bucureștiului, Gabriela Firea.

Din Opoziție, Traian Băsescu știe rezultatul în care ”Dragnea, un cadavru politic, va câștiga, iar Firea, crescută la şcoala de propagandă şi şmecherii a puşcăriaşului Voiculescu, va pierde.”. Fostul președinte anunță că Dragnea va pleca, totuși, din fruntea PSD la sfârșitul anului, și are un mesaj și pentru Ludovic Orban, căruia îi reproșează că a ratat o mare ocazie.

”Război şi vot în PSD ! Dragnea câştigă, Firea pierde !

Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, dar unul crescut la şcoala grea a administraţiei locale, va câştiga .

Firea, crescută la şcoala de propagandă şi şmecherii a puşcăriaşului Voiculescu, va pierde.

La sfârşitul zilei, PSD va ieşi şubrezit iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei de antenistă eşuată prin politică .

Dragnea va pleca, dar către sfârşitul anului şi nu pe mâna voiculescienei Firea.

Sică, ce bună ar fi fost acum o moţiune de cenzură deja înregistrată la Parlament.”, e mesajul lui Băsescu postat pe Facebook la miezul nopții de joi spre vineri.

Citește și Mihai Fifor anunță că nu ajunge vineri la CEX, dar se poziționează alături de Dăncilă. Niciun cuvânt despre Dragnea

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele