ATREA: Instalație de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartament de 100 mp, la 15 mii lei

0

ATREA România: “În perspectiva programului de eficientizare energetică  a caselor, ne-am adaptat soluțiile de ventilație și pentru locuințe mai mici sau apartament”. Ventilație și recuperarea de căldură în apartament, în contextul pandemiei, devine un factor cheie pentru sănătatea noastră. 

 

Compania ATREA România, furnizor de echipamente de ventilație cu recuperare de căldură, a generat un program care îi poate ajuta pe proprietarii de case sau apartamente să își eficientizeze consumul și să își îmbunătățească calitatea vieții. “Soluțiile tehnice pentru astfel de sisteme se implementează în general la construcții noi, de peste 120 de mp.

Însă, prin noul nostru program, care vine în completarea celui guvernamental de eficientizare a consumului, cei care dențin o locuință de până la 100 de mp, casă sau apartament, pot monta un astfel de sistem centralizat de ventilație. Am adaptat tot pachetul tehnic, inclusiv costurile pentru o astfel de investiție, astfel că proiectul, aparatul și montajul pentru o casă sau un apartament de 100 mp este configurat la 15.000 lei.

Cititi mai multe aici: ATREA: Instalație de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartament de 100 mp, la 15 mii lei

(…)

La orice locuință, costurile pot fi amortizate în câțiva ani, însă nu despre asta vorbim neapărat, ci de faptul că în permanență ai în casă un aport de aer curat, fără să consumi în plus. Mai mult, în anumite condiții, costurile pot fi acoperite la jumătate prin programul guvernamental Casa Eficientă Energetic”, declară Dorin Șalamac director Geneal ATREA Romania.

Compania ATREA este lider pe piața locală și europeană în producerea și instalarea de sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, pentru zona industrială, comercială, rezidențială și horeca. Toate echipamentele sunt produse în fabricile companiei din Cehia, având la bază inovații și brevete proprii de 30 de ani. ATREA România a fost înființată în urmă cu 5 ani, în prezent fiind una dintre cele mai dinamice companii din piață care livrează și instalează echipamente de ventilație cu recuperare de căldură.

USR cere lui Iohannis, lui Orban și Avocatului poporului să atace la CCR legea ANCOM

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele