Balamuc total, Șoşoacă a chemat poliţia la Parlament

0

Senatoarea Diana Şoşoacă a chemat marţi poliţia la Parlament, după ce a avut schimburi de replici cu preşedinta Comisiei juridice a Senatului Iuliana Scântei, unde aceasta trebuia să fie audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul în Senat, la propunerea PNL.

 

Scandalul a început de la faptul că Scântei i-a cerut acesteia să poarte mască de protecţie. Ulterior Şoşoacă a sunat la 112 după ce nu a fost lăsată în sală, susţinând că a fost „bruscată şi lovită”. Ea a precizat că va face plângere penală împotriva Laurei Scântei dar şi a câtorva angajaţi ai Senatului.

„Doamna senator, vă rog să purtaţi mască”, a afirmat Iuliana Scântei care a precizat că masca pe care o purta Şoşoacă este neconformă, fapt pentru care nu a lăsat-o să intre în sala unde avea loc şedinţa Comisiei juridice a Senatului.
Scântei i-a oferit o altă mască Dianei Şoşoacă, însă aceasta a refuzat-o.

„Eu nu port porcăria aia de mască. Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceţi spectacol cu mine aici şi vă rog să îmi arătaţi articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Daţi-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura şi nasul?”, a replicat Şoşoacă.
Preşedinta Comisiei juridice a Senatului i-a spus că în acest caz nu o lasă să intre în sală. Potrivit news.ro Şoşoacă a plecat de lângă uşa sălii, însă a revenit după scurt timp împreună cu avocatul ei şi a forţat uşa comisiei, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a intrat cu forţa în sală de şedinţă. Ea a susţinut că „s-a dat ordin” să fie bătută.

În momentul în care a intrat Şoşoacă, ceilalţi membri ai Comisiei juridice au ieşit din sală. Diana Şoşoacă a argumentat că a forţa uşa deoarece angajaţii Senatului voiau să îi strivească piciorul.

Simion despre Șoșoacă: ”este de râsul curcilor”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele