Barack și Michelle Obama au semnat un contract cu Netflix

0

Fostul preşedinte american Barack Obama şi soţia sa, Michelle Obama, au încheiat un acord cu platforma de streaming Netflix pentru a produce seriale, filme şi documentare, după ce s-a zvonit inițial că fostul președinte american ar putea prezenta un show pentru platforma online.

Fostul președinte american Barack Obama și soția sa Michelle au ajuns la un acord cu Netflix pentru a produce filme, seriale și documentare pentru platforma online, potrivit unei declarații publicate luni. Netflix nu oferă detalii despre posibilele proiecte ale fostului cuplu prezidențial, dar indică faptul că ar putea fi o serie de dezbateri, reality show-uri, seriale şi filme documentare și lungmetraje de ficțiune.

Citește și George Ristea, președinte APRIA: „Riscul de a rămâne fără apă potabilă este minim în România”

“Sperăm să cultivăm şi să ajutăm să se afirme vocile talentelor, surse de creativitate şi de inspiraţie care promit mai multă compasiune şi înţelegere între semeni”, a declarat Barack Obama

Potrivit New York Times, care citează rudele lui Barack Obama, fostul președinte nu intenționează să folosească această nouă platformă ca instrument politic. Este o operațiune de comunicare excelentă pentru Netflix, care încearcă să se poziționeze ca destinație naturală a creatorilor de conținut și nu ezită, de aceea, să cheltuiască sume uriașe.

Valoarea contractului nu a fost dezvăluită, însă acordul este comparat de către presa americană cu două operațiuni majore desfășurate recent de Netflix. Platforma a reuşit să îi atragă pe producătorii de succes Ryan Murphy (“Glee”, “The People vs O.J. Simpson”), căruia i-a oferit un cec de 300 de milioane de dolari pentru cinci ani, şi Shonda Rhimes (“Scandal”, “Grey’s Anatomy”, “How to Get Away with Murder”), care a primit suma de 100 de milioane de dolari pentru patru ani.

Contractul cu soții Obama ar putea să fie o reușită uriașă pentru platforma de streaming, în prezent platforma de streaming Netflix are aproximativ 125 de milioane de abonaţi în 190 de ţări.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele