Barna l-a felicitat pe Ciolacu pentru că a scos PNL din istorie

1

Vicepreşedintele USR, Dan Barna, i-a transmis un mesaj de ”felicitare” lui Marcel Ciolacu, care a scos PNL dintr-o guvernare unde era vioara întâi şi să-l bage la guvernare ca anexă a PSD.

”Domnule Ciolacu, încep prin a vă felicita pentru achiziţie. Nu e puţin lucru să scoţi PNL de la guvernare, din vioara 1, şi să îl bagi înapoi ca anexă a PSD. Nu e chiar de colo să convingi echipa câştigătoare să smulgă înfrângerea din ghearele victoriei pentru că asta au făcut în aceste zile colegii din PNL, din echipa câştigătoare, au aruncat senin pe geam rezultatul alegerilor de anul trecut şi s-au încolonat cuminţi în spatele partidului dumneavoastră”, a declarat Dan Barna.

”Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Iliescu nu a făcut, aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus în buzunarul de la piept al PSD”, a adăugat Barna.

Potrivit acestuia, nu e prima dată cnd cele două pattide au afinităţi.

”Nu e prima oară când vă găsiţi afinităţi neaşteptate, dar este prima oară când PNL de bună voie şi nesilit de nimeni, predă guvernarea şi odată cu ea urma de demnitate pe care o mai aveau”, a mai declarat Barna.

Acesta a criticat că s-a înfiinţat un minister special pentru Gabriela Firea.

”De ce nu l-aţi chemat pe Liviu Dragnea, că e liber de contract, să-i daţi Ministerul Justiţiei?”, a mai afirmat Barna, criticând, de asemenea, că a fost cooptat în Guvern Sorin Grindeanu, premierul OUG 13.

Barna atac dur la Cîțu

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele