Barna: numirea lui Gîrbovan este un semnal extrem de îngrijorător

0

Dan Barna ironizează PSD şi Guvernul Dăncilă şi critică noua propunere pentru portofoliul Justiţiei, Dana Gîrbovan. Barna spune că numirea lui Gîrbovan este „un semnal extrem de îngrijorător”.

Într-o postare pe Facebook, liderul USR şi prezidenţiabilul USR-PLUS, a criticat desemnarea Danei Gîrbovan la Ministerul Justiţiei, despre care spune că „a fost unul dintre cei mai vocali susţinători ai «reformei» iniţiate de Dragnea şi Iordache în Justiţie, în favoarea penalilor din politică”.

Citește și USR reacționează! Răzvan Cuc a descoperit pilele și amantele din minister

„PSD și-a desemnat astăzi miniștrii cu numerele 72, 73 și 74. Au ajuns la 74 de miniștri de 3 ani. Dintre cei trei, doamna Gârbovan, propunerea pentru Justiție, iese în evidență. A fost unul dintre cei mai vocali susținători ai „reformei” inițiate de Dragnea și Iordache în Justiție, în favoarea penalilor din politică.

Numirea doamnei Gârbovan în Guvern este un semnal extrem de îngrijorător că PSD va relua eforturile de a-și subordona Justiția. Îi cer președintelui Iohannis să nu accepte această numire și să folosească toate pârghiile pe care funcția prezidențială i le oferă pentru a se asigură că PSD nu va reuși să-și subordoneze Justiția”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele