Becali şi FCSB, precum PSD şi România

0

FCSB (încă Steaua pentru câțiva nostalgici) este foarte aproape de implozie. Programul de guvernare făcut pe genunchi de Gigi Becali își arată roadele, echipa e jalnică, fără rezultate, fără stadion, fără suporteri.

Ca orice om care nu se pricepe la absolut nimic și Becali își închipuie că se poate pricepe la orice. A crezut că e om de afaceri, deși nu i-a reușit nicio afacere făcută pe baze serioase și care nu implică niște schimburi dubioase de terenuri, imobile, intreprinderi, acum se iluzionează că e antrenor de fotbal. Rezultatele se văd, are o mână de piese, nicio idee despre ceasornicărie și mecanică fină, dar insistă să asambleze un ceas cu un ciocan și un clește de fierărie.

Strategia lui Gigi Becali seamănă izbitor cu programul de guvernare al PSD, niște nepricepuți își închipuie că pot face orice. Evident când lucrurile sunt zob, fac un pas în spate, își puna mânile în șolduri ca niște țațe și îi invită pe specialiști pe ton răstit: ”Să vedem dacă voi faceți mai mult”.Ca și cum după ce trece o invazie de lăcuste te mai aștepți să recoltezi ceva.

Citește și: Se apropie un război chimic major? Armata face achizitii în acest sens

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele