De ce ADWISE PARTNERS?

0
Tiberius Istocescu
Tiberius Istocescu

În plină Pandemie de COVID 19 și plină furtună de mesaje media care mai de care mai haioase sau mai stupide, a ajuns și la mine pe unul din nenumăratele grupuri whatsapp în care sunt prezent o poantă, îndoielnică pe fond, care spunea așa: “dacă ar fi să omorâți un artist român pentru ca pandemia să fie oprita și să salvați mii de vieți pe cine ați alege și de ce Fuego?”

 

M-a distrat maniera în care era formulată “poanta”, includerea în formularea concluziei mesajului a ceea ce comunicatorul presupunea a fi deja limpede în optiunle destinatarilor comunicării.

O “falsă” opțiune în fata doar uneia “eficiente”.

Parafrazând și cadrând ideea în antreprenoriat, întrebarea ar putea să sune cam așa: Dacă ar fi să alegeți un consultant pe care să vă puteți baza că știe din proprie experiență antreprenorială cu ce vă confruntați cu adevărat, pe cine ați alege și de ce ADWISE?

Păstrând proporțiile față de ceea ce eu numesc “adevăratul antreprenoriat de succes”, din 2006, am trecut și eu prin mai toate stările, disperările, satisfacțiile și iluziile antreprenoriatului profesional și, de atunci, am tot învățat, m-am transformat, odată cu proiectele în care m-am implicat. Până la implicarea mea în proiectul ADWISE PARTNERS, cel mai amplu și drag mie proiect în care am participat și în care în prezent dețin poziția de CEO, este MyDox, un stratup ambițios, prima platformă de LegalTech din România.

Vezi și Dragoș Anastasiu a lansat, împreună cu șase parteneri, compania de consultanță AdWise

Deși mediul de business din România, în general, este deosebit de dificil, impredictibil, provocator, îndrăznesc să spun că situația este incomparabil mai bună decât în țările, să le spunem, mai dezvoltate. Motivul este extrem de simplu: avem foarte mult loc pentru dezvoltare, inovare, evoluție. Limitările țin doar de disponibilitatea noastră! Dacă iți dorești cu adevărat și ești dispus să schimbi tot printr-o transformare din temelii, din orice poziție poți să “ataci”, oricând, cu succes, plutonul fruntaș. Transformarea personală este simultană, îmbinată cu cea a afacerilor fiecăruia.

Succesul în acest mediu de business ar fi condiționat doar de curaj, încredere și răbdare. Restul sunt doar cifre.

Provocarea principală rămâne inerția! Dorința de a păstra neclintite anumite stări de fapt desuete, deși toată lumea se schimbă în jur radical și rapid. Știu, pare ciudat să spun asta în condițiile în care astăzi este la modă discursul despre nou și transformare însă, în percepția mea, dincolo de acest discurs foarte puțini ar vrea să schimbe ceva, fără să fie 100% obligați să o facă… Eu văd în asta atât o provocare cât și un avantaj.

Simt satisfacție când reușesc să construiesc ceva și văd că funcționează. Atunci când, în loc să mă plâng de o situație nefavorabilă, găsesc un beneficiu în ea. Atunci când pierd, greșesc, am o nereușită și nu mai simt că mă sufoc, ci zâmbesc bucuros că am mai învățat ceva.

Cred că România este dintre acele țari care au în față foarte multe opțiuni fericite, că are, cum s-ar spune, „mai mult înainte decât în urmă”. Aceasta, poate, este șansa născută din neșansă, din situația în care potențialul ei maxim este în față și nu deja depășit, fiecare dintre noi având posibilități de construcție pe măsura proiecțiilor unui viitor așa cum ni-l dorim.

ADWISE PARTNERS nu este un proiect ambițios ci unul, în primul rând sincer, firesc! Născut din experiențe antreprenoriale și profesionale personale reunite și integrate într-o singură echipă. Un singur interlocutor cu care poți vorbi “pe limba ta” despre afacerea ta. Să simți că ești înțeles deplin și nu ești nici “judecat” pentru greșeli sau neștiință pentru simplul fapt că cel din fața ta a greșit sau nu a știut, la rândul lui, cel puțin la fel ca tine dar a învățat din asta și te poate și pe tine ajuta să o faci cu mai puține “julituri”.

Cred în proiectul ADWISE PARTNERS pentru că știu că ne-am unit cu scopul principal de a fi alături de antreprenorii români aflați în diverse stadii de dezvoltare a afacerilor lor. Oameni înainte de toate, guvernați de o mentalitate deschisă, antreprenori și profesioniști, integrați într-o echipă, oferind soluții integrate croite pentru crâmpeiele de viață reală din afacerile voastre.

Consultanți au fost, sunt și vor fi mereu foarte mulți. Unii chiar extraordinari… servicii, de la cele mai uzuale până la cele mai sofisticate, de asemenea, au fost și vor mai fi…

De ce ADWISE PARTNERS? Pentru că este un INTEGRATOR de oameni pentru oameni!
Haideți să stăm de vorbă, să ne cunoaștem și să vedem ce putem face mai bine împreună!

Opinie: Tiberius Istocescu

Vezi și Casoteca și SHARP fac echipă bună în contextul pandemiei de coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele