Beizadea, „deputată” PSD-istă cu ”Pază scumpă și mașini de lux, că invidioșii sunt mulți !”

0

”Pază scumpă și mașini de lux, că invidioșii sunt mulți ! Vă poop!”. Acesta este mesajul postat de deputata PSD Alexandra Corina Bogaciu, pe pagina de Facebook, în cursul serii de marți. Bogaciu este una dintre prezențele extravagante din Legislativ. A intrat în Parlament la 27 de ani, pe listele social-democraților, și la un an de la preluarea mandatului, se poate lăuda cu doar 4 intervenții de la tribuna Parlamentului, din care una la depunerea jurământului de credință. 

 

Citiți și Tânăra propulsată de Hrebenciuc cu cel mai mare salariu din Camera Deputaților!

Corina Bogaciu este membră în comisia pentru egalitatea de șanse din Camera Deputaților. Și figurează și în grupurile parlamentare de prietenie cu Tunisia, Austria și Regatul Țărilor de Jos (Olanda). A semnat 29 de inițiative legislative ale colegilor din partid și a votat o moțiune de cenzură. Pe pagina de Facebook, printre postări cu ”realizările PSD”, aceasta a strecurat și fotografii în care apare în ipostaze care nu au nicio legătură cu demnitatea pe care o ocupă. Și mai ieșite din comun sunt comentariile acesteia la imaginile postate pe internet.

 

”Pază scumpă și mașini de lux, că invidioșii sunt mulți !”

Fotografiile de pe pagina de socializare a deputatei PSD sunt cel puțin atipice. Ultima imagine vine și cu o descriere extrem de interesantă. ”Pază scumpă și mașini de lux, că invidioșii sunt mulți ! Vă poop !”, scrie reprezentanta PSD în Parlament, în fotografie aflându-se într-un autoturism, și îmbrăcată ca pentru o ieșire în club.

”Offf, paparazzi ăștia, ce mă mai sâcâie!!!”

Deși este deputat de Ilfov, și a trecut aproape un an de la preluarea funcției, Bogaciu confundă presa acreditată la Parlament cu ”paparazzi”.”Offf, paparazzi ăștia, ce mă mai sâcâie !!! Lăsați Doamna Deputată să-și facă treaba !”, comentează deputata, ca descriere la o fotografie în care jurnaliștii de la Parlament încearcă să îi ia o declarație.

De altfel, aceasta se ferește cât poate de presă, atunci când vine la activitățile Parlamentului.

Vă pup din fotoliu (sic!) de deputată !! Apreciați și distribuiți, like & share !!!”

O altă fotografie, din luna martie, are un comentariu la fel de inedit. ”Vă pup din fotoliu de deputată !! Apreciați și distribuiți, like & share !!! 😉))))”, scrie  aceasta la o altă fotografie în care apare în geacă de piele.

”Vă plac pantalonii mei roșii strâmți pe corp ?!”

O fotografie cu votul în plenul Parlamentului este un motiv pentru tânăra deputată să ceară păreri privind ținuta vestimentară. ”Eram emoționată puțin..Vă plac pantalonii mei roșii, strâmți pe corp?”, scrie ea pe pagina de Facebook.

Citiți și Tinerii Social Democrați împărțiți între copii amăgiți și beizadele

Corina Bogaciu este cea mai tânără PSD-istă care a reușit să intre în Camera Deputaților în urma alegerilor parlamentare. Bruneta, care a făcut mare vâlvă în rândul internauților, se pare că are ceva experiență la capitolul bărbați. Tânăra a trecut printr-un divorț și a avut la activ o relație cu fiul controversatului medic Ciomu.

Sursa libertatea.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele