BMW introduce, în premieră mondială, ştergătoarele pentru geamurile faţă laterale

0

BMW introduce, în premieră mondială, ştergătoarele pentru geamurile faţă laterale, pentru acele momente de condus intens pe circuit, pentru modelele BMW M şi BMW M Performance.

Este vorba de un fenomen care a fost observat în trecut de marii pilioţi ai măricii, precum Hubert Hahne sau Hans-Jocahim Stuck: la intrarea la boxe în timpul curselor aprige pe Nordschleife, mecanicii nu trebuiau să cureţe parbrizul, ci doar geamurile laterale. Acum, pentru prima dată, BMW a dezvoltat un răspuns pentru această problemă: ştergătoare pentru geamurile laterale faţă oferite în gama de accesorii originale BMW M Performance.

BMW are deja o tradiţe bogată cu gama de Accesorii Originale BMW M Performance în a oferi clienţilor soluţii de tuning profesionist, de cea mai bună calitate, care aduce un plus de performanţă sau asigură un design sportiv.

Funcţionarea ştergătoarelor laterale este conectată la senzorii de aceelraţie laterală, aşa numitul “G Meter”, cu informaţii care pot fi prezentate pe afişajul sport al ficărui model BMW. De fiecare dată când automobilul sesizează acceleraţii laterale puternice, ştergătoarele laterale sunt activate corespunzător, pentru a asigura vizibilitatea maximă. În parteneriat cu toţi furnizorii oficiali de anvelope BMW, acest echipament va putea fi instalat gratuit pentru toate modelele sportive BMW M şi BMW M Performance.

“Este o soluţie eficientă pentru un plus de siguranţă în timpul condusului sportiv. Nu încurajăm un pilotaj agresiv, vrem să vedem clienţii noştri folosind acest sistem într-un mediu controlat, de exemplu pe circuit. De altfel, una din sugestiile de a instala acest echipament a venit din România, o ţară unde am văzut că oferă tot mai multe circuite şi poligoane pentru a putea experimenta plăcerea de a conduce fără limite”, a explicat Fritz Windschutzscheibenwischer, inginer al mărcii.

Cititi si Sportiv, elegant, exclusiv: primul BMW Seria 2 Gran Coupé

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele