Wizz Air lansează o rută nouă de la Suceava către Munchen Memmingen

0

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai important transportator aerian din România, a lansat o nouă rută din Suceava către Memmingen / Munchen Vest, prima conexiune cu tarife reduse spre Germania de pe aeroportul local.

Noul serviciu, care a început în data de 17 iunie, va avea trei zboruri pe săptămână în zilele de luni, miercuri și vineri și va crea noi oportunități de călătorie pentru pasagerii din Suceava și Bucovina, dar și pentru vizitatorii acestora, de la doar 69 lei.

Memmingen face parte din Bavaria și este situat foarte aproape de Munchen, capitala regiunii. Bavaria Swabia este una dintre cele mai populare și cele mai pitorești destinații de călătorie din Germania. Cu peisaje naturale frumoase, orașe cosmopolite și sate fermecătoare, Bavaria este una dintre destinațiile cele mai populare din Germania.

În Suceava, compania aeriană Wizz Air a câștigat încrederea și loialitatea a peste 690.000 de pasageri de la începutul operațiunilor sale pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare în 2016.

Anul trecut, aproape 300.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele reduse ale WIZZ, de sistemul facil de rezervare și de serviciile excelente de la bord către și de la Suceava, susținând peste 200 de locuri de muncă la nivel local în industria aviației și turismului.

Cititi si Wizz Air se alătură campaniei de reducere a numărului de pasageri indisciplinați

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele