Brana a discutat despre sezonieri cu ambasadorul Germaniei

1

Vicepremierul Dan Barna s-a întâlnit, joi, cu ambasadorul Republicii Federale Germania în România, Cord Meier-Klodt, cu care a discutat inclusive despre muncitorii sezonieri. ”Am convenit să continuăm eforturile pentru asigurarea celor mai bune condiţii şi eliminarea oricăror potenţiale probleme în contextul pandemiei”, a transmis vicepremierul.

”I-am spus azi Excelenţei Sale, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, Cord Meier-Klodt, că sper ca relaţiile dintre ţările noastre să rămână cel puţin la nivelul actual. Adică excelent. În acest context, trebuie ştiut că Germania este cel mai important partener comercial al României. Balanţa schimburilor bilaterale este echilibrată, iar companiile germane sunt pe primele locuri în topul investitorilor din din ţara noastră”, a scris, joi seară, pe Facebook, Dan Barna.

Vicepemierul afirmă că s-a discutat şi despre muncitorii sezonieri români din Germania.

”Am convenit să continuăm eforturile de anul trecut pentru asigurarea celor mai bune condiţii de muncă şi eliminarea oricăror potenţiale probleme ce pot apărea în contextul pandemiei de COVID-19”, a mai scris Barna.

Clotilde Armand da afară din Primărie angajații ”penali”

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele