Dana Budeanu face campanie pentru Primarul Firea la TV

0
- Reclama -

Gabriela Firea vrea să-i ofere Danei Budeanu un loc eligibil pe listele partidului la alegerile parlamentare din toamnă, susţin surse din conducerea PSD. În schimb, Dana Budeanu a făcut campanie pentru Gabriela Firea la Antena 3, aseară, pe timpul electoral al PSD.

 

Antena 3 primește reclamă de Primăria Capitalei din banii publici ai Primăriei Capitalei. Cu alte cuvinte, Primarul Firea plătește salariul vedetelor Antena 3 din banii bucureștenilor.

Dacă Firea va câştiga un nou mandat de primar general, va avea libertate totală pentru alcătuirea listelor PSD Bucureşti la alegerile parlamentare. ”Dacă va câştiga din nou în Capitală, Marcel Ciolacu nu va avea niciun cuvânt de spus în faţa sa. Dacă va pierde, situaţia se schimbă. Marcel Ciolacu nu o vrea pe Dana Budeanu pe liste, dar nu vrea nici un conflict cu Firea”, susţin surse din PSD pentru Adevărul.

Dacă era un mister, acum am aflat că Primarul Firea și-a ales singură echipa de ”băieți bătrâni”, dinozauri politici, pentru București: ”Firea a făcut singură şi lista PSD pentru Consiliul General, cu Petre Roman şi Mitică Dragomir” susțin aceleași surse. 

- Reclama -

Nicușor Dan spune că echipa de consilieri a Gabrielei Firea este compusă din nume triste din istoria expirată a României postdecembriste

Dacă n-a putut cu Dragnea, poate merge cu Ciolacu

Anul trecut, Gabriela Firea a insistat ca PSD să-i ofere Danei Budeanu un loc eligibil la alegerile europarlamentare, însă Liviu Dragnea s-a opus.

Între timp, Dana Budeanu vorbește pe unde poate și face audiențe record cel puțin în mediul online. Uneori mai face și gafe, vezi aici: Dana Budeanu este vizată de un dosar penal

La emisiunea lui Gâdea, îmbrăcată sumar, Dana Budeanu a vorbit despre cît de multe a reușit să facă Firea pentru București. Astăzi aflăm de la un oficial PSD că ”Dana Budeanu a fost la Antena 3 pe timpul electoral al PSD pentru alegerile locale. În mod normal, ar fi trebuit să vorbească Firea sau restul candidaţilor PSD în Capitală. Însă Firea a trimis-o pe Dana Budeanu în numele PSD”.

Păstrează aerul curat în casă cu un purificator Sharp

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele