”Bullet Train”, producția Sony cu Brad Pitt, a debutat pe primul loc la box office-ul nord-american

1

„Bullet Train”, producţia Sony cu Brad Pitt în rol principal, a deschis box office-ul nord-american în primul weekend de la lansare cu încasări de 30,1 milioane de dolari, conform News.ro.

„Bullet Train” a fost regizat de David Leitch, care a fost odată cascador pentru Pitt, înainte de a trece în spatele camerei şi a coordona filme precum „Atomic Blonde” şi „Deadpool 2”, potrivit Variety.

Filmul ”Bullet Train”

Filmul îl prezintă pe personajul lui Pitt, asasinul Ladybug, asumându-şi aparent cea mai uşoară slujbă, deoarece i se cere să găsească o valiză într-un tren de mare viteză şi apoi să coboare. Fără să ştie, el nu este singurul asasin care caută valiza. Ceilalţi asasini care călătoresc cu el sunt Lemon (Brian Tyree Henry), Tangerine (Aaron Taylor Johnson), Prince (Joey King), Hornet (Zazie Beetz) şi Wolf (Bad Bunny).

„DC League of Super-Pets”, producţia animată de la Warner Bros., a obţinut locul doi cu 11,2 milioane de dolari încasări.

”Nope” pe locul al treilea

„Nope” de la Universal a ajuns pe locul al treilea cu venituri obţinute de 8,5 milioane de dolari. Astfel, thrillerul întortocheat OZN regizat de Jordan Peele a adunat 97,9 milioane de dolari la box office-ul naţional, un rezultat impresionant.

Vezi și: Filme noi care apar în luna august 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi!

Primele cinci locuri

„Thor: Love and Thunder” de la Disney şi Marvel şi „Minions: Rise of Gru” de la Universal şi Illumination au completat primele cinci locuri, câştigând 7,6 milioane de dolari, respectiv 7,1 milioane de dolari. Totalul pentru aventura MCU în Statele Unite a ajuns la 316,1 milioane de dolari, în timp ce spinoff-ul „Despicable Me” a câştigat până acum 334,6 milioane de dolari pe plan intern.

Cele mai mari încasări la box office-ul intern

„Top Gun: Maverick” de la Paramount a depăşit „Titanic”, devenind al şaptelea film cu cele mai mari încasări la box office-ul intern, câştigând 662 de milioane de dolari din vânzarea de bilete. Continuarea, aflată acumîn a unsprezecea săptămână de lansare, a adăugat 7 milioane de dolari la totalul său. Filmul este lansarea cu cele mai mari încasări din cariera lui Tom Cruise.

„Where the Crawdads Sing” a coborât şase locui, până pe şapte, cu încasări de 5,6 milioane de dolari.

A doua lansare majoră a weekendului

„Easter Sunday” de la Universal şi Amblin, a doua lansare majoră a weekendului, a avut încasări de 5,3 milioane de dolari pe locul opt în top. „Duminica Paştelui” îl are în rolurile principale pe comicul Jo Koy.

„Elvis” şi „The Black Phone” închid clasamentul nord-american de weekend.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele