Buzărnescu, în optimi la Roland Garros

0

Mihaela Buzărnescu, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 31, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a eliminat-o pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, cu scorul de 6-3, 7-5.

În faza următoare, Buzărnescu, 30 de ani, va evolua pentru prima dată cu americanca Madison Keys, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13. Calificarea în optimi este recompensată la Roland Garros cu un premiu de 222.000 de euro şi cu 240 de puncte WTA.

Citește și:Simt enorm şi aud monstruos la… Bookfest

Sunt foarte fericită că am jucat bine azi. Trebuie să mă calmez în momentele în care sunt nervoasă (n.r. a dat cu racheta de pământ la un moment dat), altfel o să fie rău pe viitor. La Strasbourg am fost aproape să o învins pe Cibulkova, eram la două puncte de meci, dar din cauza unor gânduri mi-am pierdut controlul. Astăzi mi-am spus că nu trebuie să fac asta din nou.Și mi-a ieșit! Anul trecut pe vremea asta eram pe locul 400, voiam să termin cu tenisul. Aveam și probleme la genunchi, dar familia mi-a fost alături și m-a ajutat. Din nimic am învățat multe lucruri și sunt fericită că lucrurile s-au îmbunătățit. Sunt mult mai pozitivă și lucrurile merg bine pentru mine”, a zis Mihaela Buzărnescu după meci, la Eurosport.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele