Campania electorală nu scuză lipsa de cunoștințe și nici atacul gratuit la adresa unei industrii

0
- Reclama -

Candidatul la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a executat, grațios o bâtă în baltă, din dorința de a-i oferi o palmă actualului primar, care fie vorba între noi, are puține argumente pentru a solicita cetățenilor un nou mandat.

Dar ce a zis Ciucu?

”Nu v-a reabilitat primăria condusă de Mutu blocul? Considerați-vă norocoși. Au lucrat prost și cu materiale de proastă calitate! Drumul Taberei, bloc OD1, oamenii mi-au arătat că după ploi a început să se vadă pe fațadă denivelări. Primăria condusă de mine va reabilita termic blocurile cu vată minerală și nu cu scarțietoarea aceea foarte periculoasă la incendii!”

Zece vorbe, opt prostii. Lucrurile sunt simple și nu implică ”decât” puțină atenție. În primul rând nu materiale sunt de vină ci felul cum acestea sunt folosite. Candidatul ar putea să critice execuția și la pachet cu ea pe primarul Mutu. În schimb este nedrept să arunci cu pietre într-o industre. Polistirenul (”scârțietoarea” ) este produs în țara noastră și, foarte important, este ignifugat, în traducere pentru candidați, nu arde. În schimb vata minerală promisă trebuie importată din Cehia, Polonia… Nu ne gândim la diverse combinații cu conotații finaciare, termosistemul pe bază de vată fiind mult mai scump decât cel ăe bază de polistiren. Dar puțină atenție nu strică, nici măcar în campania electorală.

Știm, de asemenea, că în piață există o asociație a producătorilor de polisitren care reprezintă o industrie cu mulți producători și care nu pare deranjată de declarațiile lui Ciprian Ciucu. Cum nu a fost deranjată nici de calitatea lucrărilor de termoizolație executate cu polistiren și care acum, iată, prin gura unor nepricepuți, ajung să afecteze imaginea unui produs eficient care se folosește pe scară largă în toată Europa.

- Reclama -

Explicație foto: Lucrarea care l-a speriat pe candidat.

Citește și: Papa vorbește depre plăcerile divine

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele