Carmen Dan și Liviu Dragnea vinovați de violențele de la 10 August. Dragnea, legături cu liderii huliganilor

0

Fostul ministru al Internelor, Carmen Dan, care se afla în concediu în 10 august 2018, a venit la biroul de la Ministerul de Interne şi a preluat comanda operaţiunilor în jurul orei 12:00, arată Raportul privind intervenţia în forţă a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018, care a fost desecretizat joi.

Potrivit surselor citate, Carmen Dan a preluat comanda de la Nucu Marin, secretar de stat în MAI la acea dată. Din acel moment, ordinele au fost date prin intermediul lui Mihai Valeriu, subsecretar de stat.

Raportul prezintă detaliat misiunile, unitățile efective deplasate în zona Pieţei Victoria şi desfăşurarea evenimentelor pe ore şi minute.

Citește și Raportul evenimentelor din 10 august 2018, desecretizat și trimis la DIICOT

Jandarmii au intervenit odată ce huliganii au devenit extrem de violenți, parcă la un semn. Acum aflăm, potrivit unor surse din DIICOT, că Mihai Valeriu ar fi ţinut permanent legătura cu Liviu Dragnea și liderii huliganilor conform altor surse, din afara dosarului.

Noul ministru de Interne, Marcel Vela, a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că raportul “10 august” a fost declasificat şi trimis la DIICOT, unde este un dosar în lucru despre intervenţia în forţă a Jandarmeriei împotriva cetăţenilor paşnici.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele