Cătălin Ivan: “Oameni necăjiţi urcaţi în autocare precum vitele în vagoane”

21

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan lasă un mesaj tranșant pe facebook la adresa colegilor din partid care sunt în plină pregătire pentru mitingul mult anunțat de sâmbătă, 9 iunie, din Piața Victoriei, împotriva „abuzurilor din justiție”, temă în final aleasă după o serie de răzgândeli.

Cătălin Ivan își începe postarea declarând faptul că mitingul ar trebui să fie urmat de o serie de dosare penale, argumentând că însuși mitingul este unul penal „pentru susţinerea celui mai corupt politician din istoria României”.Politicianul își contiunuă postarea spunând faptul că cunoaște în cele mai mici detalii realitatea din interoirul partidului și că știe că majoritatea celor care vor fi aduși la miting, vor fi aduși cu forța.

”Mitingul PSD, probabil ultimul care se va mai organiza în România în felul acesta, ar trebui să fie urmat de o avalanşă de dosare penale. Am putea spune fără să greşim că mitingul de sâmbătă este un miting penal, pentru susţinerea celui mai corupt politician din istoria României. Vă asigur, ca fost membru al acestui partid care cunoaşte realitatea din interior în cele mai mici detalii, că majoritatea covârşitoare a celor care vor participa la miting vor fi aduşi cu forţa”, afirmă Cătălin Ivan.

Potrivit acestuia, la mitingul PSD vor fi prezenţi oameni foarte săraci, care beneficiază de ajutor social şi care ştiu că ”depinde de primar” dacă mai primesc sau nu acel ajutor, dar şi angajaţi din diferite regii aflate în subordinea primăriilor vor fi obligaţi să meargă la Bucureşti.

„Veti vedea oameni foarte saraci care beneficiaza de ajutor social si care stiu ca depinde de primar daca mai primesc sau nu acel ajutor, angajati necajiti din diferite regii aflate in subordinea primariilor vor fi obligati sa mearga la Bucuresti.”

Europarlamentarul PSD adaugă faptul că acest miting descrie cel mai bine România liderului PSD. Acesta dă exemple oamenii necăjiți transportați în condiții inumane, greu de suportat și că de pe urma lor ar profita „toate companiile care «căpuşează» bugetul statului şi îngraşă conturile diferiţilor politiceni” care spune europarlamentarul, vor face un mare efort pentru a susține acest miting. Politicanul mai spune în postarea sa faptul că „ordinele de partid se vor transmite prin instituţiile publice controlate politic”.

„Mitingul de sâmbătă este imaginea perfectă a regimului Liviu Dragnea. Are toate «ingredientele» pentru a înţelege perfect România lui Dragnea: oameni necăjiţi urcaţi în autocare precum vitele în vagoane şi transportaţi la Bucureşti, toate companiile care «căpuşează» bugetul statului şi îngraşă conturile diferiţilor politiceni vor face un efort imens pentru a susţine această mascaradă, ordinele de partid se vor transmite prin instituţiile publice controlate politic”, completează Cătălin Ivan.

Citește și Atac exploziv la adresa Vioricăi Dăncilă, din rândul socialiştilor europeni: “Cea mai mare jignire pe care a avut-o România”

De Vlad Mitu

21 comentarii

  1. „Domnul” Ivan a avut o viziune, a vazut cumva in viitor? Eu zic ca rosteste doar un discurs pregatit de securisti pentru toate slugile lor. Adevarul stimate „domn” Ivan este ca nu trebuie nimeni sa ne oblige sa iesim in strada ca sa dam la bot securistilor din DNA, SRI, BNR si chiar si celor din Parlamentul European! O FACEM DE PLACERE SI SIMT CIVIC, DIN PATRIOTSM!

    • Uite ca noi nu am facut deplasarea din placere si nici din patriotism. A trebuit sa ajutam pe domn primar, altfel nu eram vazuti cu ochi buni. PUTEREA a manipulat o mare parte din populatia prezenta la miting. Multi consilieri locali nu erau deacord cu situatia creata.

  2. Sclavie, trafic de persoane pentru munca la negru, adăpostirea unei persoane care nu are nici un act din anul 2003. Politia nu are nici o poza disponibilă cu acea persoană.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele