Ce tatuaj și-a făcut Georgina Rodriguez. Mesajul tatuajului este special pentru Cristiano Ronaldo

0

Modelul argentinian Georgina Rodriguez (28 de ani), partenera starului portughez Cristiano Ronaldo (37 de ani), le-a dezvăluit fanilor că și-a făcut al doilea tatuaj, la doar câteva zile după primul.

Georgina Rodriguez, tatuaj cu mesaj special pentru Cristiano Ronaldo: “Pe piele, în suflet și în inimă”

Georgina Rodriguez a fost în vacanță în Sardinia, cu mai multe prietene, în timp ce Cristiano Ronaldo a jucat 23 de minute în meciul Southampton – Manchester United, scor 0-1, în etapa a patra din Premier League.

Georgina Rodriguez a luat decizia de a-și face două tatuaje și a apelat la un cunoscut artist spaniol, potrivit as.com. Mai întâi, Georgina Rodriguez și-a tatuat pe brațul stâng un înger care ține în brațe o lună.

Imaginea are o însemnătate specială pentru Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo. Tatuajul face referire la momentul tragic din viața celor doi, pierderea unui copil la naștere.

Pe 18 aprilie 2022, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale prin care a anunțat decesul unuia dintre gemenii pe care partenera sa, Georgina Rodriguez, i-a născut.

Vezi și: Cristiano Ronaldo, anunț cutremurător! Unul dintre gemeni a murit la naștere: „Cea mai mare durere pe care un părinte o poate simți!”

Al doilea tatuaj reprezintă un mesaj de dragoste pentru Cristiano Ronaldo. Georgina și-a tatuat o inimă între literele “C” și “G”, inițialele celor doi.

301533315_596788002083642_1218230415137388449_n

Pe Instagram, ea a pus o poză cu tatuajul, alături de mesajul “pe piele, în suflet și în inimă”.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt împreună din 2017 și au împreună trei copii. Starul portughez mai are doi copii născuți de o mamă-surogat.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele