Ceartă între oamenii care ”nu”-reprezintă România la UE: Pașcu și Grapini

0

Fără activitate în folosul României, Grapini și Pașcu se ceartă ca două țațe, pe Facebook. Cearcea celor doi PSD-iști este practic fără miză pentru România pentru că niciunul nu are rezultate notabile de pe urma cărora țara noastră să beneficieze.

Punctul 0 este mesajul lui Pașcu care i-a transmis doamnei Grapini că a devenit „mai catolică decât Papa”, în timp ce Grapini a spus că este stranie schimbarea atitudinii față de ea, precizând că nu e vina ei că politicianul PSD nu a mai prins loc la europarlamentare.

Ioan Mircea Pașcu, la final de carieră, pus pe dreapta de infractorul Liviu Dragnea: „În sfarșit, o “bucurie”: șoseaua Kiseleff este închisă traficului de la un capăt la altul, pentru o noua “paranghelie l”. Ca sa traversezi pe la Arcul de Triumf spre Domenii, trebuie sa te înscrii intr-un șir interminabil de mașini, care se mișcă în ritm de melc, ca sa ajungi la Piața Presei Libere, de unde, speram, se poate reveni înapoi la Arcul de Triumf, tot într-o lunga coada de masini, care se deplasează in ritm de melc! Treaba asta ia pe puțin 40 de minute, în fluierăturile aiuritoare ale agenților de circulație stresați și privirile crunte ale jandarmilor, gata sa “înăbușe” orice urmă de protest! Să mai spună cineva că interesele “adevărate” ale cetățenilor nu sunt respectate și că România nu revine la … normalitate!?”.

Maria Grapini a răspuns: „Știți bine că asta se întâmpla și la Bruxelles, și la Paris, și la Roma și pot continua. Să fim obiectivi, nu?”.

Pașcu, fost ministru în Guvernul Năstase, guvernul ministrilor penali (n.r. Năstase, DI Popescu, Mitre etc.) nu poate să îndure adevarul lui Grapini și spune: „Maria, poate nu te-ai prins, dar nu te criticam pe tine! Pe urmă, dacă bruxellezii sau românii sunt multumiți, nu înseamnă că și romanii, ca oile, trebuie să fie și ei mulțumiți! În sfârșit, văd ca ai devenit mai “catolică decât Papa” de când ai fost nevoită sa intri în PSD, în ultima clipa, ca sa prinzi locul pe care l-ai primit în dauna unor pesediști adevărați, nu “vopsiți”. Și te rog să remarci că tu ai început cearta cu mine, deși chiar nu mai văd niciun motiv ca să trebuiască sa îți demonstrezi “atașamentul” față de partid, luându-te de mine! În rest, Dumnezeu cu mila, Maria!”.

Grapini, ca o doamnă la scara blocului din mahala: ”M-am abținut la multe comentarii la care aș fi avut ce să spun!”.

Grapini crede că organizația din care face parte dânsa, a validat-o: „Regret modul in care tratezi totul. Eu nu ma cert dar am dreptul la opinie. M-am abtinut la multe comentarii la care as fi avut ce sa spun. Cat priveste prezenta mea pe lista ar trebui sa recunosti ca am muncit cat zece la un loc. Rezultatele sunt consemnate. Eu nu am cerut sa fiu pe lista si stii si asta! Spre deosebire de tine care nu ai fost validat de organizatia din care faci parte, eu am fost. Si daca la interventiile mele din parlament au rezonat milioane de romani inseamna ca merita sa fiu. Voi munci la fel si nu voi spune altfel decat imi spune constiinta. Ceea ce mi se pare straniu este schimbarea ta fata de mine. Pe vremuri apreciai munca mea. Sa fie schimbarea doar pentru ca ti se pare ca din cauza mea nu esti pe lista? Daca e asa, te asigur ca nu am avut nici o interventie la partid! Am depus deodata documentele de candidatura. Daca eu sunt si tu nu, nu este vina mea nici intr-un caz. Eu zic ca relatiile intre oameni nu trebuie sa se schimbe atunci cand isi schimba locul de munca”.

Pașcu: „Ai stârnit un scandal din nimic; sa îți aduc aminte ca și eu si Bostinaru și Andi Cristea, și Gabi Zoana și Emilian Pavel au muncit și au avut rezultate? Dar ei nu au încăput, deși erau de la PSD, iar tu, care timp de cinci ani nu ai dat vreun semn ca vrei sa intri in PSD, ca Frunzulica, de pilda, care a intrat, te dai acum mare … “pesedista”. Iar de absenta sprijinului organizației locale, cum sa îl obțin când șefa organizației, una Fedorca, s-a autopropus, numai ca sa fie mai aproape de ai ei la Lisabona si ca sa scape de promisiunile neonorate pe plan local? In sfârșit, “sprijinul” dumitale a costat o explozie in Organizația PSD Timiș, tocmai pentru ca nu aveai nimic de-a face cu PSD local? Oamenii trebuie sa cunoască odată întregul adevăr! Mai vrei?”.

Grapini intră la rupere la într-adevăr, tăcutul, Pascu susținând că activitatea sa în PE este pe peultimul loc, neluând niciodată cuvântul: „Dar tu mai vrei? Ești pe penultimul loc, noroc cu Diaconu, la munca pe rapoarte (amendamente) nu ai luat niciodată cuvântul in plenara sa aperi România, la subiectele fierbinți, nu ai intervenit ca vicepreședinte al Parlamentului-sa ne înțelegem, ai fost pentru ca delegația a cedat punctele pentru aceasta funcție,sa rezolvi vreo problema a Romaniei. Cat privește activitatea mea comparata cu a altor colegi,s e poate vedea usor daca se caută pe mepraking. Eu nu am contestat munca vreunui coleg. Tu vad ca o faci. Eu cred ca un om care are toată cariera profesionala pe spatele unui partid nu trebuie decat sa mulțumească. Spre deosebire de tine eu am trăit din propria afacere pe care am dezvoltat-o fără sa fiu in politica! Este păcat,mai ales ca ai facut sport,ca nu ai știut sa te retragi elegant. Te asigur ca eu la 71 de ani ma voi ocupa de fundațiile pe care le am si voi sta acasă cu nepotii.

Eu am conlucrat cu toti colegii si nu cred ca s-a văzut vreo diferența ca sunt sau nu membru PSD.Eu am luptat pentru tara si asa voi face mereu.Asta este deosebire intre mine si tine,care una spuneai cand erai europarlamentar despre partid si despre România si alta acum.Raul il faci Romaniei,criticând mereu si subiectiv tot ce in tara!”.

Pașcu devine grobian, probabil o lecție de la vreun coleg din PSD: „Pentru Maria Grapini, în loc de lecitină. (…) Mulțumesc pentru reconfirmarea adevărului că mediocritatea este agresivă”.

Grandomanie inutilă pentru România, tinichele lui Pașcu! 

Fără simțul ridicolului, Pașcu dă share unei postări video de la momentul în care a primit o medalie de la președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, și comentează: „Cu dedicație pt Maria Grapini, lovită de amnezie când e vorba de colegi și de narcisism când vine vorba de ea, spre aducere aminte!”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele