Cina cea de taină (episod nou): Dâncu și Grindeanu, politică la lumina vinului

0

Politica social-democrată nu se plămădește doar în congrese cu prietenele în primul rând (cu sau fără voia dumneavoastă pe locul lui Ion Iliescu) ci și la un pahar de vin roșu, într-o atmosferă relaxată.

Citiți și Călin Popescu Tăriceanu și Dan Andronic surprinși la un prânz de taină, la un restaurant din zona Cotroceni

Vasile Dâncu, fost vicepremier în guvernul Cioloș, și Sorin Grindeanu, fost premier în guvernul Dragnea I, au discutat pe lung și pe lat, joi seara, la un restaurant din cadrul Hotelului Mariott. Interesant este faptul că ambii au avut același parcurs în raport cu Liviu Dragnea. Prieteni, eminență cenușie în PSD (Dâncu), premier dus de mână la Palat (Grindeanu); dușmani, critic aspru pe toate platformele media (Dâncu), premier căzut în mrejele lui Ponta și baricadat la Palatul Victoria(Grindeanu); și din nou prieteni, întâlniri de taină și planuri inclusiv legate de vizita lui Dragnea în SUA (Dâncu), post bine plătit în fruntea ANCOM (Grindeanu).

Ce credeți, îl vorbesc de bine sau de rău pe Liviu Dragnea cei doi? Cine ghicește primește un pahar de vin, cine nu, își cumpără singur. Pe fundal se auzea discret un ceas, tic-tac, tic-tac!

Precizare: fotografiile  nu ne-au fost trimise de Ion Cristoiu, cel mai mare povestitor de poze din presa română, și nici de Sebastian Ghiță, fotoreporterul oficial al DNA!

Citiți și: Asaltul asupra justiției continuă, Udrea se dă scârbită de tertipurile lui Ghiță

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele