Asaltul asupra justiției continuă, Udrea se dă scârbită de tertipurile lui Ghiță

0

Un alt fost politician de cel mai înalt nivel, certat între timp cu statul paralel și cu justiția din el, ne oferă lecții de la distanță. Elena Udrea se declară scârbită de eventualele jocuri la care se poate recurge pentru ca Sebastian Ghiță să scape de pușcărie.

 

„Deci, dacă pozele nu sunt date “din onoare”, aşa cum zicea deunăzi Ponta, atunci i-aş întreba, de ce pana mea le-aţi mai făcut??? De ce vorbiţi despre ele şi despre contextul în care le-aţi realizat??? E de toată jena să le arătaţi “intre patru ochi” domnului Cristoiu, în faţa camerei de filmat, ca să gireze cu credibilitatea domniei sale că există.

Dacă vreţi să faceţi jocuri în continuare, gen “am poze dar nu le arăt dacă îmi închideţi toate dosarele pe care mi le-aţi inventat”, e de toată sila. Recunosc, acum în Postul Paştelui, că am păcătuit odată invidiindu-l pe Ghiţă că a fost aşa prevăzător şi a strâns dovezi ale imoralităţii şi chiar corupţiei lui Coldea, Kovesi şi alţii care acum pozează în fete mari. Apoi mi-am dat seama că nici acum, după toată experienţă trăită cu mincinoşi, laşi şi trădători, eu nu aş face aşa ceva: nu aş înregistra, nu aş face poze cu scopul de a le folosi cândva, nu aş strânge probe pe ascuns împotriva cuiva cu care am o relaţie, fie şi doar de amiciţie.

Pentru că eu cred cu adevărat în onoare şi în cuvântul dat . Şi pentru mine contează ce ştiu eu despre mine, nu ce îşi închipuie alţii. Cu jocul acesta aţi făcut ca pozele să devină esenţiale pentru dovedirea cel puţin a imoralităţii lui Kovesi, deşi în realitate nimeni nu are nicio îndoială că era în gaşcă cu toţi “penalii” ei de azi.

Chiar dacă prin 2014 când comenta pozele cu mine şi Bica, se jura că e fecioară şi că ea nu s-a văzut niciodată în privat cu oameni politici”, a scris pe facebook, din Costa Rica, Elena Udrea.

Citiți și: Interviu cu un infractor fugar: patru televiziuni s-au repezit să-l difuzeze în același timp

Devine evident că în continuare, dincolo de toate problemele pe care le au, acești oameni ne consideră foarte ușor de prostit.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele