Gabriela Firea îngrozită de posibilitatea unei strategii gândite de colegul Oprișan

0

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, luni, că se îngrozeşte la gândul că Marian Oprişan va face strategia politică a partidului şi că va citi doar acea parte din strategie care nu-i va aparţine acestuia.

”Îmi e groază, mă îngrozesc. Dacă după elucubraţiile spuse CEx-ul trecut de către domnul Oprişan, încă ne mai bazăm pe dumnealui să ne facă strategia politică a partidului, eu ce să spun. O să citesc partea din strategie care nu-i aparţine domnului Oprişan”, a spus, luni, Gabriela Firea, întrebată ce părere are despre faptul că Marian Oprişan va face strategia partidului.

Aceasta a povestit că Marian Oprişan a acuzat-o că i-ar fi scris lui Paul Stănescu, atât declaraţia de presă, cât şi un mesaj postat pe grupul de WhatsApp intern.

”Domnul Oprişan l-a acuzat, de fapt, pe domnul Stănescu că nu ştie să scrie. Să nu încep eu să vorbesc despre problemele gramaticale că e chiar domeniul meu. Haideţi să fim civilizaţi şi să ne păstrăm o limită. (…) Nu este normal. După ce dumnealui l-a atacat pe Paul Stănescu pe grupul preşedinţilor PSD de pe WhatsApp, cu nişte minciuni că vrea să facă partidul mic să îl dea la domnul Ponta, şi eu l-am apărat, şi doamna Olguţa Vasilescu l-a apărat, şi domnul Buzatu l-a apărat şi de supărare că am îndrăznit noi să facem apel la înţelepciune s-a răzbunat pe mine venind cu tot felul de aberaţii”, a mai spus Firea.

Firea susţine că Marian Oprişan le-a cerut lui Paul Stănescu şi soţului său să-l susţină pentru a prelua şefia PSD, pe vremea când partidul era condus încă de Liviu Dragnea.

Citește și: Mercure & ibis Styles Galați se vor deschide la jumătatea anului 2020

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele