Ciolacu crede că Guvernul rezistă “Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu crede că Guvernul rezistă “Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”. Ciolacu consideră că în mod “categoric” românii vor ieşi în stradă pentru a “îndepărta” Executivul aflat în exerciţiu.

 

Întrebat, marţi seară, în cadru unei intervenţii telefonice la România TV, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns: “Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”.

În acest context, Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale.

“Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi vor îndepărta”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Fără comisie pentru evacuare de la Foișor

Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele