Ciolacu și Dâncu au găsit soluția să scape de parlamentarii PSD nedoriți

0

Ciolacu și Dâncu au găsit soluția să scape de parlamentarii PSD pe care nu și-i mai doresc în următoarea legislatură. Marcel Ciolacu a anunțat că vor exista discuții cu organizațiile partidului în care vor fi analizate rezultatele de la locale. Președintele PSD spune că „este posibil” să mai fie și alte schimbări în structurile PSD.

 

Documentul a fost discutat în ședința Consiliului Politic Național și va fi folosit de partid pentru a decide listele propuse de organizațiile județene. Actualii parlamentari care își mai doresc un mandat trebuie să demonstreze că au avut o bună activitate legislativă: propuneri de legi, luări de cuvânt sau activitate în comisiile permanente.

Totuși, nimic nu pare să scoată în afara următoarei legislaturi parlamentarii ”penali”, cu alte cuvinte pe cei care l-au susținut pe infractorul Liviu Dragnea ocazie cu care au măcelărit legile justiției.

Un document redactat de președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, cu citate din John Ishiyama, va sta la baza selecției viitorilor parlamentari ai partidului.

Alte criterii de care vor ține cont social democrații când vor alcătui lista de parlamentari sunt aparițiile în presă, activitatea pe site-ul personal sau pe blog, asocieri cu diverse subiecte, teme și politici, sau conduita profesională.

Sorin Grindeanu: Guvernul Orban vrea să organizeze alegerile repede să nu-și dea seama românii cât de prost guvernează

Luni, liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan și președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, au fost îndepărtați din funcție. De asemenea, și Viorica Dăncilă a fost înlocuită de la șefia organizației de femei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele