Din Craiova și de la PRM vin PSD-iștii instigatori

0
- Reclama -

Un alt caz e din Bănie, Lia nu e ciocârlie, dar vine de la primărie.

Motto: „Mai sexy decât Codrin, Olguța a lui Vadim, s-a pus la PSD pe treabă, să scoată lumea în stradă!”

Ministresa pensionării ofuscată pe românii care, adunați cu sutele de mii au cerut în stradă abrogarea OUG 13 / 2017, după ce, ca hoții, noaptea, guvernul a adoptat-o pe furiș, Lia Olguța Vasilescu se dezlănțuie, pe Facebook:

„Am văzut în strada oameni care susţin instituţiile de forţă. Instituţii care vor nu doar să aplice legea, ci să facă legea!

N-ar trebui să-i vedem şi pe ceilalţi? E un miting „organizat spontan” duminică. Filialele PNL şi USR din întreaga ţară se pregătesc temeinic să aducă în Bucureşti cât mai mulţi membri de partid. Numai naivii cred că politicul nu e implicat în demonstraţiile de stradă. Toţi politicienii lor sunt acolo.

- Reclama -

Eu cred că ar trebui să organizam şi noi un miting! Noi, „ciuma roşie”, care aplicăm cel mai bun program de guvernare de până acum. Pentru că aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim şi noi

Cred că trebuie să ieşim în stradă! Parlamentul e sufrageria unor domni şi doamne fără locuinţă momentan şi avem senzaţia că îi deranjăm când venim dimineaţa la serviciu. Şi par şi un pic stresaţi că nu au avut unde sa facă duş.”

Citiți și Un PSD-ist disperat instigă românii contra românilor

Și puternic indignată de presiunea străzii, Olguța continuă. Ea susţine că incendiul din Bamboo a fost o manipulare, menită să schimbe guvernul.

„S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente plătite din bani publici. Ca să fim înjuraţi, ameninţaţi, stresaţi.

Văd că, pe pagina mea de Facebook, intră să mă denigreze şi secretarul de stat de la Ministerul Muncii demis în urmă cu o săptămână, despre a cărui activitate în slujba ONG-urilor sorosiste şi în dauna României nu am vorbit până acum. Dar va veni momentul.

Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputaţi care te urmăresc şi la toaleta să te filmeze cu telefonul şi să strige după tine tot felul de insulte, deputaţi care dorm de 4 nopţi în sala de plen a Parlamentului României, ca orice homeless, pentru a arăta că au cucerit cea mai importantă instituţie a statului.

Nu e vorba de ordonanţă! Dacă nu era asta, era altceva.

S-a încercat cu Bamboo, în aceeaşi maniera ca la Colectiv. După acelaşi scenariu… Nici măcar nu au imaginaţie… Din fericire, „n-au mai trebuit să moară oameni”, ca să se poată instala Guvernul lui. N-a mers.

Acum se manipulează altfel. Şi se arestează. Pentru că asta se urmăreşte cu miniştrii care îndrăznesc să deranjeze statul de drepţi şi să corecteze o lege care a blocat administraţia locala şi centrala şi care văd că, de ieri, se aplică şi presei: abuzul în serviciu. Care poate însemna orice! E o prostie să spui că se poate fura sub 200.000, când tu ai articole în codul penal care incriminează furtul, delapidarea, luarea de mită etc şi care se pedepsesc cu ani grei de închisoare. Nu, abuzul în serviciu e bun tocmai pentru că poate însemna orice şi se poate aplica oricui. Oricui deranjează!”

P.S.: Olguța, a IX – a poruncă dumnezeiască este: „Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău.”

PSD-ul, partidul cu ortodoxia în vârf de stindard nu cunoaște cele zece porunci dumnezeiești, sau vrea să obțină binecuvântarea Patriarhiei și să le modifice pe toate după chipul și asemănarea lui Liviu Dragnea?

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele