Dragnea l-a atacat pe Iohannis în fața PSD Reșița unde și-a impus candidatul

1

Ieri, la Reşita, Liviu Dragnea l-a atacat din nou pe Iohannis, despre care a spus că nu trebuie să mai câştige încă un mandat. Motivul: nu ar fi făcut nimic în patru ani.

Liderul PSD a fost întâmpinat de un grup de protestatari care i-au arătat cătușele.

Analiştii politici și politicienii din opoziție spun că discursul liderului PSD este de campanie electorală, menit să mobilizeze partidul pentru alegeri.

Prezent la Reșița pentru a-şi impune noul preşedinte al filialei în persoana deputatei Luminiţa Jivan, pe care a susținut-o personal, Liviu Dragnea a spus: „Domnul Iohannis, vă rog să-l aplaudați. Nu-mi iese, nu? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Eu nu am găsit un lucru, o acțiune, un gest, care să fi ajutat România sau pe români. A blocat acest guvern de câte ori a putut.”

Pentru premierul Viorica Dăncilă, liderul social-democraţilor a avut numai cuvinte de laudă.

Liviu Dragnea: „Viorica Dăncilă, miniştrii, foarte bine pregătiţi. Toate întâlnirile pe care le fac la Bruxelles le gestionează foarte bine”.

Liviu Dragnea a profitat de ocazie pentru a lansa un avertisment foştilor membri PSD, care au trecut la formaţiunea înfiinţată de Victor Ponta.

Liviu Dragnea: „Până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. O să vorbim despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securişti, ce afaceri se învârt”.

Pîrvulescu: este un discurs de campanie electorală

Cristian Pîrvulescu, analist politic: „Contrar a ceea ce pare la prima vedere a fi un discurs ofensiv este mai degrabă un discurs defensiv, pentru că Liviu Dragnea datorită evoluţiilor din ultima săptămână, inclusiv datorită votului pentru Laura Codruţa Kovesi, este pus în faţa unei Europe care nu e deloc convinsă de discursul PSD. Din contră.

Evident, este un discurs de campanie electorală. A fost ţinut în faţa activului de partid. El urmăreşte să mobilizeze partidul”.

Lui Liviu Dragnea îi este frică de Pro România

Liviu Dragnea „a văzut ieri cătușele și l-au lăsat nervii”, a spus Victor Ponta. El susține că a aflat că duminică, la Târgu Jiu, Liviu Dragnea a fost băgat prin spate, cu o oră și jumătate înainte, în sala unde se ține conferința PSD. „Nu știu ce a făcut cu o oră și jumătate înainte, probabil că a stat în baie. (…) A stat pitit să nu mai vină cătușele și protestatarii”, a comentat ironic liderul Pro România. „Dacă dincolo de această lașitate și de stilul lui șobolănesc are curaj, noi suntem dispuși să ducem această bătălie și românii să decidă”, a spus Victor Ponta. El a mai afirmat despre liderul PSD că este un tip „laș, fricos, isteric, care se teme pentru liberatea și pentru banii pe care i-a furat”.

Lui Liviu Dragnea îi este frică de Pro România, a spus în replică Victor Ponta.

Citește și SRI: România, ținta unor atacuri cibernetice

„Vă spun eu care e boala: în luna martie va fi audiat la Înalta Curte în apelul pe care îl are, în luna aprilie în mod normal sunt depozițiile avocaților, în luna mai trebuie să se dea sentința. Eu, unul, ca om care am trecut prin aceste experiențe neplăcute, eu nu cred în poveștile lui Dragnea că și-a aranjat el completul, că o să-l achite, că a vorbit cu nu știu cine, eu sunt convins că judecătorii de la Înalta Curte, cei cinci, dacă au probe – și se pare că au – îl vor condamna, dacă n-au, sigur, îl vor achita. Această problemă personală a lui Dragnea se reflectă însă asupra întregii societăți și aici sunt două întrebări: când va da ordonanța prin care să scape de închisoare și faptul că dna Dăncilă – am văzut acum că are și Cancelarie – probabil că nu-și dorește să semneze și să intre în istorie ca cea care l-a salvat pe Dragnea și pe alții de închisoare; și ce se întâmplă cu PSD dacă o să aibă un lider care conduce din închisoare ca Toto Riina (lider mafiot din Italia – n.r.)?” – a arătat liderul Pro România.

Băsescu: PSD nu e capabil să guverneze

“Daddy scheaună că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de preşedinţi răi. Numai PSD este bun. Eu n-am fost bun, Iohannis nu e bun. Singurul lucru bun în ţara asta pentru Dragnea e PSD. Mai bine s-ar uita să vadă de ce PSD nu e capabil să guverneze cu niciun preşedinte ales. Motivul este că PSD nu are toată puterea până nu are justiţia. Ori, pentru acest lucru i se va opune orice preşedinte, fie că vorbim de preşedintele Iohannis, fie că ne referim la perioada în care eu am fost preşedinte”, a afirmat fostul preşedinte la un post TV.

Ion, USR Liviu Dragnea nu are curaj să candideze la nimic

Stelian Ion, USR: „Nu au curaj să-l pună pe acest Ali Baba ca și candidat la prezidențiale, va lua probabil 3%. Până și PSD-iștii, până și votanții tradiționali ai PSD și-au dat seama că o persoană condamnată penal nu are cum să preia frâiele acestei țări”.

„Din păcate, are o putere foarte mare în prezent, dar din fericire, sper cât mai devreme proiectul nostru „Fără penali în funcții publice”, despre care, culmea, unii votanți ai PSD cred că vine din partea PSD, sunt oameni atât de naivi încât cred că PSD ar susține un asemenea proiect. Sper ca acest proiect să devină cât mai devreme o literă clară în Constituția României și să se concretizeze printr-un referendum, astfel încât să nu mai avem hoți precum Liviu Dragnea în funcții importante”, a mai spus Stelian Ion.

Citește și UNPR atacă europarlamentarele cu foști sportivi

În ceea ce privește posibilitatea unui candidat comun PSD-ALDE, parlamentarul USR a spus: „Este posibil să se ajungă la o astfel de variantă, pentru că Liviu Dragnea nu are curaj să candideze la nimic, pentru că este atât de iubit de oameni încât se ascunde prin casă”.

1 comentariu

  1. Dragnea nu-i în stare sa-și rezolve, legal, propriile probleme si belele, cum ar putea rezolva problemele unei țări ?!
    In Romania lui Dragnea,Tăriceanu & Toader ( pentru ca a noastră nu mai e), legile deja nu mai contează, contează doar cine te judecă !

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele