Ciolacu: România arată ca o ţară neguvernată

0

România arată ca o ţară neguvernată, iar premierul Florin Cîţu stă mai mult pe scene şi îşi face campanie pentru alegerile din PNL, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

 

“Prim-ministrul, în acest moment, stă mai mult pe scene prin ţară, îşi face campanie electorală. Impresia din exterior, în afară că nu mai au nicio treabă cu agenda românilor, este că arătăm ca o ţară neguvernată. Facem numai împrumuturi (…), iar în rest se discută numai de alegerile interne şi bătălia dintre Cîţu şi Orban – ce judeţe a mai câştigat unu, ce judeţe a mai câştigat altul”, a afirmat Ciolacu.

El a adăugat că fondul aflat la dispoziţia premierului este pentru acordarea de ajutoare, nu pentru campanie electorală, “aşa cum a făcut Orban anul trecut”.

“Cum să te uiţi la un prim-ministru care efectiv nu se uită ce atribuţii are el, ce-i în fişa postului? PSD a mai mers pe la DNA să-şi susţină anumiţi lideri în istoria partidului. S-ar putea să se trezească DNA-ul, de data aceasta, cu toţi liderii PSD în faţa DNA-ului, să cerem să se respecte legea şi să înceapă să ia măsuri la toate hoţiile întâmplate în tot cursul pandemiei, de la starea de urgenţă, până în momentul de faţă, cu toate aberaţiile trecute prin Guvern, şi nimeni nu ia nicio măsură. (…) Este un jaf generalizat. E normal să ajungi la o asemenea datorie publică. Nimeni nu spune ce s-a întâmplat cu aceste sume de bani”, a susţinut liderul PSD.

Marcel Ciolacu ar vrea să-l audă pe premierul Cîțu vorbind despre taxarea cu 15% a multinaţionalelor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele